2777
2789
تاریخ تولده ولی من بخشیدم خوشم از این چیزا نمیاد

منم خودم مهریه موکم کردم ۳۰۰تا کمش کردم ۳۱۳تاشد خیلی بالادوست نداشتم،ولی الان اینومیگم خوبه شوهرم بهم بدهکاره تا آخر چون به هیچ عنوان مهریه بده نیست که نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳۷۶ تا سکه

خونه مغازه و زمین و ماشین و دنگ کارخونه و باغ  و این چیزا

خودم انتخاب کردم… راضی که اره هستم ولی اگه مهریه ام هم نبود اینا رو بعدا همش و به نامم زد بیشتر مهریه ام/: 

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…

۳۰۰تا سکه 

خودمو شوهرم انتخاب کردیم

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

یک سکه

حقوق برابر بجز حضانت

یک سوم ارث به شرطی که اون موقع هنوز با هم باشیم

خودم انتخاب کردم  و راضی ام

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
114 سکه و یه سفر مکه و 14 شاخه گل خانوادم انتخاب کردن منم هم نظر بودم باهاشون شوهرمم اوکی بود ولی خا ...

چه پدرشوهری،بنده خدا واسه من اصلا چیزی نمیگفت مخصوصا وسیله رومیگفت هرچی بگید حرفی نیست،مهریه روهم گفت اندازه دخترمون ۶۰۰تاباشه من گفتم نه ۳۱۳دوست دارم یه حج هم خودش کادوداد

فقط حق طلاق وحضانت بگیرید  بقیه اش رو کاری میکنن خودتون ببخشید  من مهرم سه دنگ خونه پدرش ...

سلام بقچه جون سه چهارسال پیش ک بیشترذتو سایت بودم دنبالت میکردم حتی یادمه عکس از جهازت گذاشته بودی ی اتاق طرح سنتی داشتی...چیشده عزیزم میخوای طلاق بگیری

سلام بقچه جون سه چهارسال پیش ک بیشترذتو سایت بودم دنبالت میکردم حتی یادمه عکس از جهازت گذاشته بودی ی ...

ممنون عزیزم

نه طلاق نمیخوام بگیرم بعد چندسال پدرشوهرم گیر داده که مهریه ات رو میخوام بدم مثلا 

که دین به گردنش نباشه

آتیش انداخته تو خونه ام با این دین ادا کردنش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏