2777
2789

سلام خانوما 

من ۲۰ سالمه و ظاهرم میشه گفت خوب به حساب میاد ، تنها ایراد صورتم قوز کوچیک بینیمه که باعث شده خیلی کمبود اعتماد بنفس بگیرم!

خانوادم و نامزدم میگن عمل نمیخواد بکنی خوبه 

خودمم دلم نمیخواد از عمل و این چیزا میترسم

ولی از این میترسم خانواده نامزدم تو عروسی مسخرم کنن یا عکسای عروسیم زشت شه و پشیمون شم چرا تا قبل ازدواجم عمل نکردم و این حرفا 

کلا رفته رو مخم این قوز بینیم ، حتی از تمام رخ خوبه ولی از نیم رخ عقابیهههه 😭😂 

هزینه اش هم جور میکنم ولی میترسم ارزشش رو نداشته باشه اینهمه هزینه و سختی و دوره نقاهت بعدا پشیمون شم و باز مشکل زیبایی و تنفسی و .... پیدا کنم بگم کجاش اون پولو جای بهتر خرج میکردم☹️

از بقیه لحاظ خوبم هم ظاهر هم پوشش هم اخلاق و تحصیلات ولی حس میکنم همه به بینیم توجه میکنن و قراره این قوز بینی قراره بشه خوره جونم  ...

عکس بینیمو ميزارم،شما بودین هزینه عمل میکردین یا بجاش طلا و اسباب و عشق حال ؟

تعداد رای : 12
نظرسنجی
عمل میکردم
7
58%
ارزششو نداره
5
41%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم از افرادی که چند سال از عملشون گذشته بپرس. من خودم اطرافیانم که چند سال از عملشون گذشته، من شخصا دوست ندارم. 

اگرم بیفتی تو این خط باید ترمیمی هم بری چند سال یکبار

چند وقت پیش هم یه دکتری رفته بودم که همه فقط عمل زیبایی می‌کرد تازه محدودیت سنی هم قائل بود، کارش خراب نشه اکثرا هم افرادی بودن که دلشون بهانه می‌گرفت، یکسریشون ناراضی بودن حالا یکی میگفت اذیت شدم، یکی وقتی صحبت می‌کرد یا می‌خندید یک طرف بینیش کج بود، یک نفر دیگه پیش یک دکتر دیگه عمل کرده بود، گوشت اضافه آورده بود، اومده بود ترمیمی و... 

به نظرم از افرادی که چند سال از عملشون گذشته بپرس. من خودم اطرافیانم که چند سال از عملشون گذشته، من ...

منم خودم مجبوری دارم بهش فکر میکنم وگرنه دلم نمیخواد 

چون از عمل و بیهوشی بیزارممم و نامزدم یه شهر دوره مجبور میشم چند ماه ازش دور بمونم 

تازه من فانتزی و این چیزا هم نمیخواااام فقط یکم صاف میشد خوب بود 

بعضی‌ها میگن ما بینیمون خیلی بد بوده داغون بوده الان خوب شده بعضیا هم میگن ما خیلی بد نبودیم ولی پشیمون شدیم ... 

ایکاش یه راهی به جز عمل بود صاف شه😁

منم خودم مجبوری دارم بهش فکر میکنم وگرنه دلم نمیخواد  چون از عمل و بیهوشی بیزارممم و نامزدم یه ...

رو اعتماد به نفس و عزت نفست کار کنه، چون مطمئنن 20 سال دیگه خیلی زیبایی ها که الان داری را نخواهی داشت. بعدم با رفتارت دیگران را حساس میکنی

مثلا بهنوش بختیاری اوایل عملش را ببین خوب بوده ولی سال‌های اخیر بد شده به نظر من

100 درصد نمیدونم ولی یه بنده خدایی که تحقیق می‌کرد برای عمل بینی گفت تو بارداری دوباره فرم بینی بد میشه، مثل لیزر موی زائد که تو بارداری برمیگرده

بعدم اگر فقط برای جشن مسئلت هست با گیریم خوب درصد زیادی درست میشه. عکس های نیم رخ هم نگیر

با خودت باید کنار بیای

رو اعتماد به نفس و عزت نفست کار کنه، چون مطمئنن 20 سال دیگه خیلی زیبایی ها که الان داری را نخواهی دا ...

حق با شماست واقعا . فکر کنم اینقدر غر زدم براش نامزدم حساس شده میگه منم عمل میکنم تو هم بکنی 😑

آره گیریم هم فکر خوبیه 

ولی دیدم عروسایی که عمل نکردن 

بعد همه توجه کردن بهشون که عه چه عجب یکی عمل نکردههه 

یعنی خیلی تو چشم میرن ....

پووووف باید یکم بیشتر رو خودم کار کنم