2777
2789
عنوان

جراحی دندون عقل کمک 🤒

127 بازدید | 23 پست

دوشنبه جراحی کردم بالا و پایین با هم کشید سمت چپ ولی دردم هنوز خوب نشده هر ۴ ساعت دارم ژلوفن میخورم دوتا باهم. غذا ام نمیتونم اصلا بخورم فقط سوپ

کسی تجربه داشته ؟؟؟کی خوب میشم؟؟؟🤕

لوکیشن اصلی فقط بغلت❤❤

اخ نگوووو منم پنجشنبه جراحی برای ایمپلنت کردم هیچی نمیتونم بخورم غذاهاتو پوره کن

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم باید برم بکشم خیلی درد داشتی:(؟

موقع کشیدن بی‌حس بودم فقط فشار حس میکردم بعد که بیحسی میره دردا  شروع میشه ولی با مسکن قابل تحمله

لوکیشن اصلی فقط بغلت❤❤

نمیدونم یا دندونت بد قلق بوده یا بد جراحی کرده یا تو سوسولی😅 

آخه منم هر چهار تاشو کشیدم دو تا دوتا 

اولیش رو فقط ۲۴ ساعت مسکن خوردم ،دومیا رو فقط همون مسکنی ک تو مطب خوردم بعدش دیگه دردم اونقدرا نبود ،البته من خیلی ب درد واکنش ندارم 

فقط تا یه هفته ک بخیه رو بکشم انگار ی جوری بود ولی نه درد غیر قابل تحمل 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
وای منم باید برم بکشم خیلی درد داشتی:(؟

برو پیش جراح ،دندونپزشک ها یکم سخت میکشن دردش بیشتره 

من پیش جراح فک رفتم خیلی زود میکشید اصلا اذیت نمی‌شدم 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
نمیدونم یا دندونت بد قلق بوده یا بد جراحی کرده یا تو سوسولی😅  آخه منم هر چهار تاشو کشیدم دو ت ...

پیش جراح فک رفتم کارش خوب بود ولی دردش اذیتم میکنه البته تحملم نسبت به درد کمه 

لوکیشن اصلی فقط بغلت❤❤
بدن ها متفاوته ،برای من خیلی خون ریزی داره 

بله درسته 

منم سر اولین جراحی بدم میومد هی آب دهنم چون خونابه بود میریختم بیرون ،این فشار وارد میکرد به زخم و نمی‌داشت بسته بشه تا دو روز خونریزی داشتم ،واسه بعدیا دیگه تحمل کردم دایم این کار رو نمی‌کردم و چای کیسه ای روی دندونم میذاشتم کمتر از یه روز قطع شد 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
پیش جراح فک رفتم کارش خوب بود ولی دردش اذیتم میکنه البته تحملم نسبت به درد کمه 

کلا تا بخیه ها هست انگار ی جوریه ،اونا رو بکشی خوب میشی دیگه عادت می‌کنی 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
برو پیش جراح ،دندونپزشک ها یکم سخت میکشن دردش بیشتره  من پیش جراح فک رفتم خیلی زود میکشید اصلا ...

چقدر طول کشید کارش ؟؟

بخیه هم میزنن ؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

کلا تا بخیه ها هست انگار ی جوریه ،اونا رو بکشی خوب میشی دیگه عادت می‌کنی 

چند روز میمونه بخیه ها؟؟؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔