2777
2789
عنوان

نتایج انتخاب رشته بهمن

2463 بازدید | 22 پست

سلام 

بچه ها پس کی این نتایج انتخاب رشته با سوابق بهمن ماه میاد ؟ 

قراربود هفته سوم دی بیاد مثلا🤦🏻‍♀️کلافه شدم از بس سایتو چک کردم

دیگه از هفته بعد اکثر دانشگاها انتخاب واحداشون شروع میشه ... کی نتایجو میخوان بگن🥲🤦🏻‍♀️🥺

🦋  𝗠𝗬 𝗛𝗘𝗔𝗥𝗧 ᴡᴀɴᴛs ɴᴏ ᴏɴᴇ ʙᴜᴛ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون کنکورم شد آخه دانشگاه رفتن؟ بعدش ۸ ماهه بدنیا اومدی ؟ 

حالا ما هم که کنکور دادیم چیزی نخوندیم قبول شدیم.

کنکور شانسیه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
بدون کنکورم شد آخه دانشگاه رفتن؟ بعدش ۸ ماهه بدنیا اومدی ؟ 

یه سری رشته ها هستن 

بعدم ادم عجولی نیستم ولی خودشون وقتی میگن هفته سوم‌دی ، الان چند وقته گذشته ؟! هنوزکه هنوزه خبری نیست !!

حالا ما هم که کنکور دادیم چیزی نخوندیم قبول شدیم. کنکور شانسیه.

نه بابا شانسی کجا بود ، کنکورم دادم دیگه نتیجه اش چیشد ؟!!🤦🏻‍♀️🤕

چه رشته ای  حتما شیمی محض  ریاضی محض چون اینا تو دانشگاهای دولتی با سوابق تحصیلین

اره اکثرا علوم پایه هاس ، بعلاوه یه سری رشته های دیگه مث باغبانی و گیاه پزشکی واینا که به درد نمیخورن 

یه سری رشته ها هستن  بعدم ادم عجولی نیستم ولی خودشون وقتی میگن هفته سوم‌دی ، الان چند وقته گذش ...

۴۴ ساله دارن میگنننن خخخخ احتمالا گذاشتن برای ۱۲ تا ۲۲بهمن پیروزی انقلاب اعلام کنن سورپرایز شید جمعی البته .. عجله نکن حالا چه رشته ای زدی 

۴۴ ساله دارن میگنننن خخخخ احتمالا گذاشتن برای ۱۲ تا ۲۲بهمن پیروزی انقلاب اعلام کنن سورپرایز شید جمعی ...

😂😂🤦🏻‍♀️نخواستیم سورپرایز

رشته های علوم پایه زدم ... شیمی و فیزیک و ریاضیات

واقعاا روزانه قبول شدی با شانسی زدن؟  مگه میشه؟ چه رشته ایی   اسم دعا نویست لطفا😂😂

دعانویسه کلا اومد باهام سر کنکور همینطور فوت کرد رو دست و ورقه.  

ارشد نرم افزار

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.