2777
2789
عنوان

چرا من ویار ندارم🥴🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 55 پست
ماشالله بهت🧿 بسیار خوش به حالت. امیدوارم منم سر این یکی ویار نداشته باشم سر دخترم که تا ۹ ماه حا ...

عزیزممم انشالله ک بارداری خوبی در پیش داشته باشی و بتونی لذت کاملو ببری🥺🙂😍

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
والا منم اینجا نگا کردم مردم از هفته ی ۶ ویار و تهوع دارن خودم الان هفته ی ده هستم کسی که بخواد ویار ...

عزیزم😄🥺چشم مرسی انشالله جفتمون زایمان راحتی هم داشته باشیم و کوچولومونا ب راحتی بغل بگیریم🙂♥️

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم😄🥺چشم مرسی انشالله جفتمون زایمان راحتی هم داشته باشیم و کوچولومونا ب راحتی بغل بگیریم🙂♥️

انشاالللللهههههههه

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
پس چرا هرجا میگم باردارم میگن ترشی یا شیرینی میخوری بگیم جنسیت چیه میگم فرقی نکرده برام میگن مگه میش ...

عزیزم اولا فعلا ۸ هفته هستی و برای ویار زوده اما ویار هم ربطی به جنسیت بچه نداره

دختر کورد،به استقامت زاگرس،به دلبری شیرین،به دلدادگی فرهاد.

خداروشکر کن ک ویار نداری من تا 9 ماه ویار داشتم بالا میاوردم هر جیزی رو الان 1 ماهه زایمان کردم راحت شدم میتونم غذا بخورم با اینکه بچم خیلی اذیتم میکنه ولی راضیم 

ویار از دوماهگی به بعد شروع میشه ولی من نه برای دختران نه برای پسرم ویار نداشتم 

ولی خواهرم تا لحظه ای که اتاق عمل رفت بالا آورد 

فقط گاهی اوقات دلم یه چیزای خاصی رو میخواست

خداروشکر❤️ خواستم بپرسم واسه سنو ۱۵روز بعداز پریود ،باید شرایط خاصی رو‌رعایت کنم؟مثلا ناشنا باشیم؟ی ...

نه عزیزم ربطی نداره رعایتی نداره فرقی نمیکنه

انشالله خیره ،، چشم عزیزم اینقد نگران و استرس نداشته باش

ممنونم ازت♥️🥺😘

چشم حتما قشنگم تو هم منو دعا کن نزدیک  یکساله چشم به راه دومی هستم و هنوز نشده 😞 التماس دعا ، ...

عزیزم انشالله شماهم دامنت سبز بشه و یه نی نی سالم وصالح ب زودی ممنون ازت♥️🙂😘

یه سوال ازت داشتم واکسن سرخچه زدی؟ من متوجه بارداری نشدم و نزدم الان استرس شدیدی دارم 

ن من یکسال اقدام بودم دکتر هم رفتم نگفتن باید بزنی الان هم دکتررفتم نگفتن چیزی🤨نگران اینا نباش عزیزم انشالله خیره چیزی نمیشه😘