2777
2789
عنوان

چرا من ویار ندارم🥴🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 55 پست
مرسی که جوابمو دادی انشاالله راحت زایمان کنی و بغلت بگیری

قربونت عزیزم همچنین خودت😍🙂

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هفته 5 هستم ولی علایم خاصی ندارم .. نه تهوع نه دردهای آنچنانی.. هم خداروشکر میکنم بخاطر نداشتن تهوع و ویار

هم نگرانم که نکنه قلبش تشکیل نشه من علایم ندارم.

شما قلبشو دیدیدن؟  

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
منم هفته 5 هستم ولی علایم خاصی ندارم .. نه تهوع نه دردهای آنچنانی.. هم خداروشکر میکنم بخاطر نداشتن ت ...

من هنوز سونونرفتم

۵هفته زوده برای تهوع اگ بخوای داشته باشی هفت هفته شروع میشه نگران نباش

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
از اولم همینطور بودم

عزیزم بعد یه چیز دیگه چون شماهم بارداری میگم...من از وقتی پریودم عقب افتادو جواب ازمایشم مثبت شد بازم ته دلم گاهی تیر میکشید مثل درد پریودی همینطور همراهم بود تا دیروژ از دیروز کهشت هفتم کامل شده دیگه این درد سراغم نیومد شماهم اینجوری بودی داستان چیه؟😐😐😐

مرسی که جوابمو دادی انشاالله راحت زایمان کنی و بغلت بگیری

عزیزم بعد یه چیز دیگه چون شماهم بارداری میگم...من از وقتی پریودم عقب افتادو جواب ازمایشم مثبت شد بازم ته دلم گاهی تیر میکشید مثل درد پریودی همینطور همراهم بود تا دیروژ از دیروز کهشت هفتم کامل شده دیگه این درد سراغم نیومد شماهم اینجوری بودی داستان چیه؟😐😐😐

خب پس انشالله که شروع نشه    

آره انشالله ک بارداری خوبی داشته باشی و بتونی لذتشو ببری😁

آره منم داشتم یهو یه روز قطع شد و دیگه سراغم نیومده نگران نباش عادیه

عزیزمممم

مرسی مهربونم جواب دادی دلم اروم شد 🥲😘