2777
2789
عنوان

چرا من ویار ندارم🥴🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم اینجا نگا کردم مردم از هفته ی ۶ ویار و تهوع دارن خودم الان هفته ی ده هستم کسی که بخواد ویار داشته باشه از اول داره منم دقییییقااااا مث تو بودم نگران و میگفتم چرا من ندارم 

بهتر که نداری بابا چیه انقد آدم اذیت میشه بارداری راحتی داریم شادی کن واسه خودت

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
منم سر دخترم کل ۹ ماه ویار نداشتم اصلا عجیب نیست عزیزم

ممنون عزیزم دعا کن برام سالم بیاد بغلم🥺🌹

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
پس چرا هرجا میگم باردارم میگن ترشی یا شیرینی میخوری بگیم جنسیت چیه میگم فرقی نکرده برام میگن مگه میش ...

چون هرکی با بدن خودش میسنجه ادما باهم فرق دارن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
خداروشکر‌کن‌ک‌ویار نداری.مث من خوبه‌ک‌تا ۶ماهگی دهنم از استفراغ سرویس شده بود.تو خوش‌ویاری گلم.بعد ه ...

آهان ممنون از راهنمایت گلم♥️🥺

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
ببخشید شما  قبل اقدام ،سنو 15روز بعداز پریودی رو‌انجام دادین؟

بله و تنبلی هم داشتم و همون ماه هم باردار شدم 

خوش بحالت عزیزم ،، انشالله بسلامتی ، جاری منم همینطوره .  سونو رفتی ؟ از سلامتیت مطمین باشی این ...

همین هفته نوبت سونو قلب دارم برام دعا کن توروخدا🥺🌹

بله و تنبلی هم داشتم و همون ماه هم باردار شدم 

خداروشکر❤️

خواستم بپرسم واسه سنو ۱۵روز بعداز پریود ،باید شرایط خاصی رو‌رعایت کنم؟مثلا ناشنا باشیم؟یا رابطه نداشته باشیم؟صبح باید باشه یا عصرم میشه؟؟

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
هوس چیزی کردن از هفته های بعد شروع میشه. الان معمولا تهوع و بی اشتهایی هست.

درسته کم اشتها شدم و دلم هم میزنه ممنون♥️

ممنون عزیزم دعا کن برام سالم بیاد بغلم🥺🌹

چشم حتما قشنگم تو هم منو دعا کن نزدیک  یکساله چشم به راه دومی هستم و هنوز نشده 😞 التماس دعا ، انشاالله که همه چیز به سلامتی و خیر پیش میره نگران نباش عزیزدلم حسابی به خودت برس که وقتی نی نی قشنگمون بیاد تازه کارت شروع میشه