2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردارم دوازده هفته .

هیچ علائمی نداشتم نه حالت تهوع داشتم تا الان نه یک بار بالا اوردم نه از چیزی بدم میومد هیچی.فقط عاشق دوغ و سالاد شیرازی و الوچه بودم

همش میگفتم نکنه اتفاق بدی افتاده باشه نکنه اصلا زنده نیست ک من علائم ندارم

پری روز رفتم سونوی ان تی..انقد وروجکم شیطونی کرد و تکون خورد که حسابی امید به زندگی گرفتم دوس نداشتم سونو تموم بشه حتی دکتر به شوهرم میگف این به کی رفته انقد شیطونه پدرصلواتی وایسا قدتو بگیرم  

من باردارم دوازده هفته . هیچ علائمی نداشتم نه حالت تهوع داشتم تا الان نه یک بار بالا اوردم نه از چی ...

اره منم تازه حاملم ، زیر شکمم همش درد پریودی دارم ، همش استرس دارم که چرا اینطوره، نکنه بیوفته

من همش استرس اینو داشتم خدایی نکرده دست و پای بچم مشکلی داشته باشه هربار هم سونو میرفتم میگفتم میشه بگیری رو دست و پاهاش سری آخر دکتر بیشعور اعصابمو خراب کرد توپید بهم که میخای فرم انگشتاشو ببینی🥺

دختر کورد،به استقامت زاگرس،به دلبری شیرین،به دلدادگی فرهاد.
اره منم تازه حاملم ، زیر شکمم همش درد پریودی دارم ، همش استرس دارم که چرا اینطوره، نکنه بیوفته

مبارکه گلم خدا حفظش کنه برات نه عزیزم منم اولاش درد پریودی داشتم اصلا نگران نباش

صدای قلبشو شنیدی؟

ببین من اوایل بارداری تقریبا ۸ هفته ۹ هفته بود که برا اتاق کمد دیواری زدیم همه جام داغون شده بود ینی همه چی وسط هال ولو بود خودم همشو تمیزکردم دیواراشو تمیزکردم یعنی مامانم اینا همش میگفتن عقل نداری تو اگ ی چیزی بشه 

واس چیدنشم کمک داشتم اما از ساعت یازده تا شیش غروب خودمم سرپا مشغول جمع وجور کردن بودم 

همیشه توکل کن به بالایی وقتی اون بخواد هیچ اتفاقی نمیتونه اون بچه رو از تو بگیره

من تجربه کردم از هیچی نباید بترسی هرچی بترسی بدتره!

اوایل ازدواجم میدیدم کسایی ک حامله نمیشن چندیدن سال همش میترسیدم وای خدایا نه خیلی سخته!دلسوزی زیادی داشتم براشون.

همین بلا سرم اومد.

چندسال بعدم دختر عمم سقط مکرر شد و من بازم همونجوری ترسیده و دلسوزی فراوون.

و بازم سرم اومد.

تو حاملگی از پیچیدن بند ناف میترسیدم! سرم اومد! از انفولانزای شدید بگیرم میترسیدم!سرم اومد در کمال ناباوری!

کلا به هیچی فکر نکن فقط بگو خدا سپردم دست خودت همین و بس

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من خودم مجردم

سنم بالاست

ازدواج نکردنم حتمی است هیچ وقت مادر نمیشم 

ناراحت نیستم چون خوشبختی هم ارثی است

کسی که مادرش خوشبخت بوده خودش خوش بخت

میشه

من مریضم فقط خواستم درد و دل کنم

برای شفام دعا کنید

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
من همش استرس اینو داشتم خدایی نکرده دست و پای بچم مشکلی داشته باشه هربار هم سونو میرفتم میگفتم میشه ...

منم چون انومالی صورتشو نشون نداد بهم دفعه بعد رفتم یجا دیگه گفتم هرجور شده پیداش کن...

ول یهنوز دست و پاشو کامل ندیدم...ولی بهش فکر نمیکنم.خدایی ک بعد اینهمه سال قراره با اینهمه سختی ب من بچه بده قطعا یدونه خوبشو میده

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من خودم مجردم سنم بالاست ازدواج نکردنم حتمی است هیچ وقت مادر نمیشم  ناراحت نیستم چون خوشبختی ...

ان شاءالله ب حق اقا امام هادی ک امروز شهادتشونه هرچی زودتر لباس عافیت بپوشی عزیز دلم...

مبارکه گلم خدا حفظش کنه برات نه عزیزم منم اولاش درد پریودی داشتم اصلا نگران نباش صدای قلبشو شنیدی؟ ...

ممنون عزیزم ، من رفتم سونو ، دکتر. گفت احتمالا پنج هفته یا شش هفته هستی ، البته هفته پیش رفتم سونو واژینال ، ولی هنوز صدای قلبش رو نشنید ، ولی گفت ساک حاملگی و موقعیت جنین خوبه خداروشکر 

من باردارم دوازده هفته . هیچ علائمی نداشتم نه حالت تهوع داشتم تا الان نه یک بار بالا اوردم نه از چی ...

ایشالا همینطور ادامه بدی

من از تهوع امانم بریده شده😔

الانم استرس غربالگری رو دارم