الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون عزیزم ، من رفتم سونو ، دکتر. گفت احتمالا پنج هفته یا شش هفته هستی ، البته هفته پیش رفتم سونو و ...
اهان اره برای قلبش عجله نکن منم شیش هفته و پنج روز بودم براش نوشت رفتم تشکیل شده بود سعی کن زیادم سونو نری هم استرس میگیری هم ضرر داره من الان دوازده هفته ام دوبار رفتم ی بار قلبش ی بارم ان تی
ایشالا همینطور ادامه بدی من از تهوع امانم بریده شده😔 الانم استرس غربالگری رو دارم
الهی عزیزم حالا من انقد عادی و نرمال بودم شوهرم میگفت چرا مثل تو فیلما نمیدویی دسشویی ببین منم خیلی استرس داشتم براش ولی هیییچی نیست هیچیه هیچی فقط عشقه حتما با همسرت برو شوهر من از روزی ک دیدش خیلی وابستش شده خیلی رفتاراش عجیب غریب شده تو کل سونو دست منو گرفته بود یخه یخ بود دستاش بخدا خیلی خوبه با دقت نگاش کن لذت ببر این جایی ک من رفته بودم ی سی دی فیلم از کل سونوش هم بهم دادن نمیدونم همه جا همینه یا ن ما فقط دوروزه هی سی دی رو میزاریم نگا میکنیم اصلا استرس نداشته باش