2777
2789

دیشب تا صبح از شدت سرفه خوابم نبرد، سرفه میکنم شدیییییید، راهکاری دارید بگید لطفا🙏🙏😭😭🙏🙏

انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا برو دکتر اگر نمیتونی شروع کن هر ۸ ساعت آموکسی سیلین بخور....سرخ کردنی وروغنی اصلا نخور

دمنوش آویشن وپونه دم کن یکمشو با عسل طبیعی بخور بقیشو برو زیر ملافه بخور بده 

منم خودم چند روزه درگیرم ولی چون باردارم نمیتونم دمنوش بخورم فقط بخارشو میدم عالیه

آب‌نمک قرقره کردنم که حتما خودت میدونی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

من و پسرمم همینطور 😞تازه ما ده روز نبود خوب شده بودیم .آب دهنمو نمیتونم قورت بدم.همیشه با دمنوش پونه آویشن زنجبیل خوب میشدم.ولی انگار این دفعه تاثیر ندارن

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
باید بری پزشک و دارو مصرف کنی

چقدر داروووو😭😭😭

دو هفتست چندبار دکتر رفتم، کلی دارو خوردم، خیلی‌هاشون تموم شدن ولی هنوز سرفه ولم نمیکنه ک هیچ بدترم میشه😭😭😭

چقدر داروووو😭😭😭 دو هفتست چندبار دکتر رفتم، کلی دارو خوردم، خیلی‌هاشون تموم شدن ولی هنوز سرفه ولم ...

عرق پونه خوردی؟

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
من و پسرمم همینطور 😞تازه ما ده روز نبود خوب شده بودیم .آب دهنمو نمیتونم قورت بدم.همیشه با دمنوش پون ...

منم دمنوش زنجبیل معجزه می‌کرد اما این دفعه هیچ هیچ هیچ

این ویروس هست انگار 

همه هم یه جور علائم داریم نکنه کرونا باشه؟

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬