2777
2789
عنوان

مهمان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5149 بازدید | 139 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لپه به اندازه هرنفر نصف مشت ات بریز

یا دوتا و نصف قاشق غذاخوری 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

برنج رو یکم بیشتر بزار چون دو نوع غذا داری نکنه کم بیاد. مرغ هم خوبه اندهزش قیمه هم خوبه. عصر ساعت چهار اینا بزار فقط اگه لپه دیرپز از الان آب بریز روش تا عصر آبش رو خم چند بار عوض کن لپه به ازای هر یه نفر یه قاشق بریز آخر سرپ دو سه قاشق اضافی بریز

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

عزیزم چرا برعکس رفتار کردی؟!

هفته های اول خطر سقط زیاده،نباید سرپا بمونی

امشب که هیچی دیگه دعوت کردی،ولی بقیه رو کنسل کن .

برای امروزم اصلا کار سنگین نکن حتی بلندکردن دست برای برداشتن ظرف هایی که مثلا طبقه بالاییه 

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    
برنجم رو گفتم دمپخت بزارم که اذیت نشم. خوبه؟ آخه شوهرم که بلد نیست بزاره

اگه شوهرت میتونه بگو بره ادویه قیمه هاتی کارا تو فروشگاه بخره بریز تو قیمه عالی میشه ولی اصلا ب قیمه نباید نمک زد چون خیلی نمک داره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

برنجم رو گفتم دمپخت بزارم که اذیت نشم. خوبه؟ آخه شوهرم که بلد نیست بزاره

برای اون تعداد ممکنه خمیر بشه باید حواست باشه و همش پای گاز واستی. چرا مهمون دعوت کردی ؟ فکر خودت باش مردا که عقلی ندارن تو این چیزا

مرغتم میتونی سرخ کنی عصر بذاری تو سس

خدا به مالتون برکت بده

ما اگر یکماه مهمون بیاد برامون فلج افلاج میشیم توخرج😂

اگر ۱۸ نفر بیان که دیگه سکته رو زدم من

اول اینکه سختمه اینهمه مهمون و کاسه وبشقاب وچایی بیار وببرو....🤕

بعدم هزینه ش🤪

آسی الان مناسبت چی هست

خیلی وقته خانواده شوهرم دعوت نکردم چند هفته پیش هم خاله شوهرم دعوتمون کردن اگه دعوت نکنیم بدون میاد دیگه خانواده شوهرم و خواهر شوهرم اینا و خاله و شوهر خالش رو دعوت کردم

جدی میگی؟؟ آخه دعوت کردم دیگه 😭

نه بابا تو ايران اينجوريه ك زن حامله يعني مريض

شما اگه هميشه عادت داري ب كار كردن اذيت نميشي فقط ناگهاني برنج رو از گاز برندار يا وسط كار استراحت بده حتما

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.