2777
2789
عنوان

مهمان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5149 بازدید | 139 پست
جدی میگی؟؟ آخه دعوت کردم دیگه 😭

چیز سنگین بلند نکن خیلی هم دولا و زاست نشو

درسته حالت بد نیس 

ولی الان اصلا نباید فعالیت سنگین داشته باشی تو سه ماه اول

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
نه بابا تو ايران اينجوريه ك زن حامله يعني مريض شما اگه هميشه عادت داري ب كار كردن اذيت نميشي فقط نا ...

والاقدیم اینهمه سوسول بازی نبود الانی هااستراحت مطلق وای نکنو.......انگاره‌ی کس بجزایناحامله نمیشه

حرف بقیه برام مهم نیست😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا تو ايران اينجوريه ك زن حامله يعني مريض شما اگه هميشه عادت داري ب كار كردن اذيت نميشي فقط نا ...

من خواهرم تا نه ماه هم رفت سر کار از اول تا آخر واقعا چون بدنش آمادگی داشت 

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   

از الان زوده که دختر خوب غذا هارو از ظهر شروع میکردی تا ۸ آماده میشد 

فقط لپه رو میزاشتی که خوب بپزه

بین کار یکم استراحت کن.فشار نیار به خودت مواظب خودتو کوچولوت باش

لپه رو باید دیشب خیس میکردی.مطمئنی میپزه

مرغ با قیمه یه جوریه. جوجه با قیمه خوبه یا قرمه سبزی با مرغ یا قیمه.  نه که قیمه با مرغ هردو ...

اخه سبزی قرمه ندارم گفتم یکی گوشتی یکی مرغی باشه اشکال داره؟ زیاد سختگیر نیستن مهمونام و خودمونی هستن بجز دو نفرشون

چیز سنگین بلند نکن خیلی هم دولا و زاست نشو درسته حالت بد نیس  ولی الان اصلا نباید فعالیت سنگی ...

خواهر به خدا بدن ها هم مثل قدیم نیست که ولی زیادی حساسیت هم خوب نیست 

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
من خواهرم تا نه ماه هم رفت سر کار از اول تا آخر واقعا چون بدنش آمادگی داشت 

اره خب همكاراي منم ميان سركار تا يكي دو. روز از قبل از زايمان هيچ فرقي هم با روزاي قبلشون ندارن همونجور كار ميكنن فقط يكم بيشتر ميخورن و دستشويي ميرن  

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
برنجم رو گفتم دمپخت بزارم که اذیت نشم. خوبه؟ آخه شوهرم که بلد نیست بزاره

وقتی میخوای آب برنج رو بذاری جوش بیاد به شوهرت بگو قابلمه رو آب کنه بذاره وقتی آب جوش اومده برنج رو بربزه تو قابلمه.خودت بالاسرش باش وقت آبکش شد بگو قابلمه رو برداره آبکش کنه.

اره خب همكاراي منم ميان سركار تا يكي دو. روز از قبل از زايمان هيچ فرقي هم با روزاي قبلشون ندارن همون ...

خیلی باحاله

خواهر های من این علائمم نداشتن من هیچی ام بع اینا نرفته که 

والاقدیم اینهمه سوسول بازی نبود الانی هااستراحت مطلق وای نکنو.......انگاره‌ی کس بجزایناحامله نمیشه

داری میگی قدیم.الان همه هزارباردکترمیرن تابچه دارشن بدنا ضعیفه.چراعاقل کندکاری که بازآرد پشیمانی

اره وقتي كسي مشكل داره دكتر استراحت ميده وگرنه ب طور طبيعي استراحت مطلق نميخاد ك!

برا كار خونه هم احتياط ميكنه هر كسي

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.