2777
2789

با هر ادمی باید مهربون باشی فقط بعضیا ارزش دارن و بعضی ها ندارن

میتونم بهترین قهوه رو براتون بگیرم حتی تک نیت امتحان کن مشتری خودم میشی😊البته تو موفق میشی من مطمعنم تو بهترینی برام صلوات بفرست تا سلامتیمو به دست بیارم💞☕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من محترم و مهربون بودم و ثمره اش هم دیدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

من اوایل ازدواجم همین فکرو میکردم میگفتم عروس مهربون باشه اونام مهربون میشن اما بعدش فهمیدم دیگه زیادی مهربون بودم باهاشون تحت هر شرایطی کنایه و طعنه هاشونو دارن 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

من مهربونم چون اونم آدم بدی نیست ولی بی زبون نیستم اگه یه موقع یه چیزی بهم بگه ناراحت بشم کاملااااا مودبانه بهش میگم یا اینکه به همسرم میگم اون حرف میزنه باهاش 

احترام گذاشتن شخصیت فرد وگرنه پاچه گرفتن کار سگ اعتقاد من اینه تمام

عزیز منم همین طور فکر میکردم ولی الان میفهمم بعضیا رو باید نادیده گرفت 

میتونم بهترین قهوه رو براتون بگیرم حتی تک نیت امتحان کن مشتری خودم میشی😊البته تو موفق میشی من مطمعنم تو بهترینی برام صلوات بفرست تا سلامتیمو به دست بیارم💞☕