ببخشید وقتی ۱۶۰ پول داشته باشی بخوای الان ماشین بخری و یه چک ۴۰ تومنی بدی برای یه ماشین هاچبک ۱۱۱ یعنی ۲۰۰ میلیون میشه خودشم مدل ۹۳بنظرتون ارزششو داره نکنه بیاد پایین یا به جای این طلا بخرم یا چیکارکنم راهنمایی میکنید عزیزان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سایپا از دیروز منتظرم ثبت نام کنم همش میندازه عقب . الانم کلا سایتشو بسته . شبکه اقتصاد خودروسازها ...
اره توبورس چندبرابرمیدن دست مردم اونجاهم دلال بازیه
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
عزیزم یه سرچ تو گوگل کنی متوجه میشی بله موثقه من خودم تو قرعه کشی قبلی سایپا چون باید حساب وکالتی کن ...
میدونم . منتظر ثبت نام هستم . منظورم اینکه ایران خودرو هم میخاد پولیش کنه و قرعه کشی درسته ؟ . آخه دیروز دعوا و جلسه بود میخان ببرن بورس دو برابر قیمت بدن .
نمیدونم جلسه شد یا نه . دیروز از تلویزیون دیدم اینو
مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
ببین الان دیدم ایران خودرو بزرگترین طرح پیش فروششو میخواد دهه فجر بذاره یه حساب تو بانکی که میگن باز کن یه مقدار پول میریزی توش بلوکه میکنه برای پیش فروش بعد از بین اینایی که پول تو حسابشون هست فقط قرعه کشی میکنه شانس برنده شدنت خیلی بالا میره سود کم کم ۲۰۰ ملیونیم داره برات.