ببخشید وقتی ۱۶۰ پول داشته باشی بخوای الان ماشین بخری و یه چک ۴۰ تومنی بدی برای یه ماشین هاچبک ۱۱۱ یعنی ۲۰۰ میلیون میشه خودشم مدل ۹۳بنظرتون ارزششو داره نکنه بیاد پایین یا به جای این طلا بخرم یا چیکارکنم راهنمایی میکنید عزیزان
صبر کن ایران خودرو ثبت نام کن تو این ماهی قرعه کشی داره البته چون باید اول پول بریزی قطعا تعداد متقاضی ها میاد پایین شانس زیاد میشه خیلی خوبه البته فک کنم کف قیمت ماشینش از 180 و خوردی باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شرایط دقیقش رو برو سایت سایپا ببین....سایپا هر دفعه قروش بکساله یا سه ماهه میزاره...یکسلله شانس برنده شدنش بیشتره......مثلا واسه ساینا الان ۱۱۴ تومن میدی....بقیه ماشین اماده شد میدی..البته قبل قرعه کشی اون ۱۱۴ تومنه باید تو حسابتون باشه
عزیزم یه سرچ تو گوگل کنی متوجه میشی بله موثقه من خودم تو قرعه کشی قبلی سایپا چون باید حساب وکالتی کنی پول بریزی متقاضی کم میشه تونستم بلاخره برنده بشم برا قرعه کشی بعدی ایران خودرو هم قراره همین طوری بشه من میخوام طلا بفروشم شرکت کنم به اسم مادرم یا خواهرم