2777
2789
عنوان

خانمای گل یه لحظه میشه بیاین ماشین بخرم یا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 39 پست
عع واقعا آخه اونطور شنیدم پایین میاد میترسم وایستیم بره بالا موندم 

تاحالا مگه پایین اومده؟

ربع سکه اومد نوبورس گفتن پایین میاد دوباره رفت بالا 

خونه ما تواین یه ماه متری ۵رفته روش خوب منطقیه بقیه هم بره

صبر کن ایران خودرو ثبت نام کن تو این ماهی قرعه کشی داره البته چون باید اول پول بریزی قطعا تعداد متقاضی ها میاد پایین شانس زیاد میشه خیلی خوبه البته فک کنم کف قیمت ماشینش از 180 و خوردی باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چطور میشه توضیح بدی

شرایط دقیقش رو برو سایت سایپا ببین....سایپا هر دفعه قروش بکساله یا سه ماهه میزاره...یکسلله شانس برنده شدنش بیشتره......مثلا واسه ساینا الان ۱۱۴ تومن میدی....بقیه ماشین اماده شد میدی..البته قبل قرعه کشی اون ۱۱۴ تومنه باید تو حسابتون باشه

هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....
مبارکتون باشه چه خوب قیمتش چرا میدونم مشکل اینجاست گواهینامه تازه دارم میگیرم هنوز نمیشه ثبت نام‌کنم

آها

من ماشینمون به اسم خودم بود

شوهرم ب اسم خودش ثبت نام میکرد

میشه واسه واقعی شدن تیکرم یه صلوات بفرستین
شرایط دقیقش رو برو سایت سایپا ببین....سایپا هر دفعه قروش بکساله یا سه ماهه میزاره...یکسلله شانس برند ...

خب عزیزم قیمتش بالاست همبن ساینا اولش ۱۱۴ میدیم بعدش بازم حتما باید مبلغ زیادی بدیم که نمیشه 

صبر کن ایران خودرو ثبت نام کن تو این ماهی قرعه کشی داره البته چون باید اول پول بریزی قطعا تعداد متقا ...

موثقه ؟؟ اطلاعات بیشتر از کجا بگیرم . جزییات؟؟

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
موثقه ؟؟ اطلاعات بیشتر از کجا بگیرم . جزییات؟؟

عزیزم یه سرچ تو گوگل کنی متوجه میشی بله موثقه من خودم تو قرعه کشی قبلی سایپا چون باید حساب وکالتی کنی پول بریزی متقاضی کم میشه تونستم بلاخره برنده بشم برا قرعه کشی بعدی ایران خودرو هم قراره همین طوری بشه من میخوام طلا بفروشم شرکت کنم به اسم مادرم یا خواهرم

همون دیگه پولم داشته باشی آدم بدتر استرس میگیره پول راکد موندنی ارزشش میاد پایین

میدونم حس بدیه ببین روحیات خودت کدوم طرفیه همون کارو کن دنیا دوروزه

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈