2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم

398 بازدید | 33 پست

سلام دارم از همسرم جدا میشم بنظرتون حق دارم یا ندارم؟؟

تقریبا یه ماهه همسرم میگه جدا بشیم برو خونه پدرت بالاخره من دو هفته پیش رفتم خونه پدرم و گفتم باشه جدا بشیم یکی و دو روز بعد همسرم اومد گفت غلط کردم هرچی تو بگی برگرد سر زندگیت ولی من گفتم نه فقط طلاق 

الان شوهرم میگه دیگه بیا طلاق بگیریم مهریتو میدم بچه ام تا ۷ سالگی پیشت باشه بعد اون پیش من بنظرتون اشتباه کردم میخام ازش طلاق بگیرم؟؟؟

اینم بگم منو شوهرم خیلی مشکلات داشتیم از اول زندگی چند بار خاستیم طلاق بگیریم نشده از نظر اینکه کی مقصره باید بگم جفتمون مقصریم 

فقط نمیخام تصمیمی بگیرم بعدش پشیمون شم چون من تو این چند سال خیلی اذیتم شدم هر سال ما یه دعوا شدید اینجوری که بخایم طلاق بگیریم داشتیم ولی اینسری بهش گفتم اگر برم نمیام

بنظرتون طلاق بگیرم یا برم سر زندگی؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به جدابی فکر میکنم همسرمو دوست دارم ولی واقعا از دستش خسته ام خیلی فقط بخاطر بچم میترسم

اگه دوسش داری باید کنارش باشی مگه میشه دوسش داشته باشی و جداشی؟ پ این دوستداشتن نیست 

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»
کسی پشتت هست؟ وضع مالیت چطوره؟شاغلی؟  با خانوادش مشکل داری یا با خودش ؟ یکم ازش بگو ببینیم چی ...

خانوادم گفتن خودم تصمیم بگیرم

دانشجو هستم

با خانوادش مشکل چندانی ندارم 

اخلاقش خیلی بد بوده الان خیلی خوب شده قبلا زیاد اذیتم کرد ولی الان بهتره فقط حرفامو به بقیه میگه ایراد بگیر هست عصبیم میکنه

ولی خب بهم محبت میکنه سعی میکنه چیزی بخام برام فراهم کنه

ن طلاق نگیر  بچت دختره یا پسر  چند سالشه  عزیزم طلاق نگیر بعد از طلاق هیچچچچ خبری ...

پسر یک سالشه

من واقعا میدونم بعد طلاق خبری نیست حتی به ازدواج مجددم فکر نمیکنم چون واقعا از نظر فکری خستم

ن طلاق نگیر . عجولانه تصمیم نگیر عزیزم . برو خونه زندگیت حیفه زندگی . قدر زندگیتو بدون ☺

اخه الان چندبار گفتم نمیام اونم میگه باشه طلاقت میدم میگم باز نرم سال بعد همین اش و همین کاسه

برو برگرد سر زندگیت 

دیگ الان ک داره کم کم خوب میشه میخای کجا بری 

یکم حس میکنم خودتم داری تند میری 

بخاطر بچت زندگی کن 

بخاطر بچت دعوا نکن بزار یه چند تا حرف بشنوی جواب نده دعوا میخابه چیزی ازت کم نمیشه 

ولی اگ میخای ادامه بدی با دعوا اینجور یچه بیشتر اذیت میشه 

تروخدا جلوی اون طفل معصوم دعوا نکنید 

بچها خیلی میفهمن افسردع و گوشه گیر میشن حس بی پناهی بهشون دست میده