2777
2789
عنوان

دوستان حاجت دار بیان

61 بازدید | 10 پست

سلام به همه ی عزیزانم

دوستانی که حاجت دارن لطفا اسمشون رو کامنت کنن انشالله بعد از نماز شب در حقشون دعا کنم.

انشالله هممون به حاجات خیرمون برسیم 

التماس دعا

سارا 

برای پدرم دعا کنین 

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من و بچه هایم، اسم کاربریم

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

لطفاً واسه من خیلی دعا کن حال روحی به شدت بدی دارم واسم دعا کن خدا در حقم معجزه کنه و همونی که می‌خوام بشه..دعا کن فردا همه چی عالی پیش بره..خیلی گرفتارم 

انشاءالله که به حق حضرت زهرا سلام الله علیها حاجت روا شی