2777
2789

پنچ شیش ماه پیش از یه پیچی که بلاگری تبلیغ کرد خرید کردم ولی رنگ لباس رو اشتباهی فرستاد منم اون رنگو دوست نداشتم با کلی توضیح مرجوع کردم ولی دیگه پول نمیفرستاد هر دفعه یه چیز میگفت پشت گوش مینداخت. دیگه اینستا قطع شد منم با برنامه ... وارد اینستاشدم بهش گفتم باز گفت پرداخت میکنم و نداد! دیگه هرچی پیام میدادم فقط سین میکرد آخر سر پیام دادم یا تا فردا پرداخت میکنی یا جوری دیگه رفتار میکنم!بازم سین کرد نفرستاد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم داشتم آتیش میگرفتم😡 پولش زیاد نبود ۲۳۰ تومن بود ولی زور داشت تو بگو ۲ هزار تومن

خلاصه رفتم تمام پیجشو زیر و رو کردم😂 باور کنید تک تک کامنتا رو خوندم گفتم بالاخره آشنا یا فامیلش شاید باشن 

که سه تا پیدا کردم😁🤦‍♀️

یه شماره هم تو واتساپ واسه سفارش داشت هرچی زنگ زدم جواب نداد که یه بار روز بعدش جواب داد منم نرم افزار ضبط صدا رو روشن گذاشتم تا صداش ضبط بشه باهاش حرف زدم گفتم صدات داره ضبط میشه 😬 چرا پولمو نمیدی و کلی بهش تند شدم گفتم میرم پلیس فتا

گفت عزیززززم ۲۰۰ تومن که پولی نیست واریز میکنم خیالت راحت یعنی قشنگ مرد(چندتادروغم سرهم کرد)

حالا 

آفرین حالا برو بخواب

🤣🤣

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤
منم به پیجای بلاگری تبلیغ دادم که اینستا ف یلتر شد یعنی نصف عمرم رفت تا پولمو برگردوند🫠

خوبه حالا پس دادن بهت . 

یسری هاشون ک علنا تو شرایط تبلیغ میگن وجه عودت داده نمیشه اگ کنسل شه تبلیغ .

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

باز تا واتساپ اومد فیلم در اورد سرم از دوباره گفت پرداخت میکنم رفت

منم به پیج آشناشون پیام دادم همه چی رو گفتم

طرف دید گفت من باهاش صحبت میکنم تا واریز کنه

سریع واریز کرد ولی آخرش گفت کارت خیلی غیر اخلاقیه که به آشنای ما پیام دادی🙄😳

بعدش گفت خیابون بمونه اون دنیا اگه بهش اعتقاد داری😂

بعد اون موقع من😁😁😁😁💪💪💪💪

کیففف کردم