2777
2789
عنوان

شوهرم دیگه بهم زنگ نمیزنه و حرف بی ادبی میزنه 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 34 پست
کدوم سایته ؟کجا برم ؟

تو گوگل بزن دعاجو برات میاره فقط شماره گداشته دعانگیر فقط رایگان سایتشو بخون

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینین قشنگ نیست که تمام جهاز من وسط خونمونه و ۱۴ روز زمان زیادی نیست که من بتونم صبر کنم من ۲۸ سالم ...

یه چند روز حرفی نزن باهاش 

شمام حق داری دیگه راست میگی اسباب خونه مادرته شلوغه 

صبوری کن شوهرت به غرورش برخورده جلو اونا .بعد هم بهش بگو شاید من یه حرف ناموسی بزنم چرا بدون اطلاع گذاشته روی بلندگو 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
یه چند روز حرفی نزن باهاش  شمام حق داری دیگه راست میگی اسباب خونه مادرته شلوغه  صبوری کن ...

نه صدای مادرشوهرم رو ایفون بود من شنیدم که گفت الان زوده جهاز ببرین من که رو ایفون چیزی نگفتم

نه صدای مادرشوهرم رو ایفون بود من شنیدم که گفت الان زوده جهاز ببرین من که رو ایفون چیزی نگفتم

خوب فرقی نداره که یعنی مادرش داشته صدای شما رو میشنیده دیگه 

ولی بازم بخدا الکی اعصاب خودتونو خورد کردید 

چیزی نگفته یه حرف پرونده .

شما جهازت رو جمع کن 

مادرت زنگ بزنه بگه بیاد جهاز برون بیان ببرید

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...