2777
2789
عنوان

شوهرم دیگه بهم زنگ نمیزنه و حرف بی ادبی میزنه 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 34 پست

تجربه ام میگه شوعرت از طرف خانوداع اش تخت فشار و ناراعت با ی حرف تو خودش خالی کرد متاسفانه سر تو 

اگه دوسش داری و فک می‌کنی مرد خوبیه تا عروسی صبر کن و سعی کن با سیاست جلو بری  دلخوری پیش نیاد بی اخترامی پیش نیاد بعد از رفتن سر خونه زندکیت شوهرت جمع کن الان خیلی تخت  فشار 

برای موفقیت و سلامتی خوشبختی پسرم ی صلوات بفرستید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا حرف بچگانه و بی منطق زدی 

جوابتو داده

مگه تو ابن دور زمونه شوهرت میتونه بدون کمک خانوادش کاری کنه؟ با این گرونی

سعی کن موجه صحبت کنی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

این چه سایتی هست ؟

دعا نوشته رایگانه جواب میگیری

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بله 😔

نگران نباش پس ازش خبر میشه.

تحمل کن.

چقدر عالی که جهاز نبردی.

شاید لازمه شماهم بیشتر فکر کنی.

به هرحال بحث یه عمره.

در ضمن اینکه 

اگه تماس گرفت.شما جواب نده.

بزار زنگ بزنه خانوادت.

از الان باید متوجه باشه که دیگه ازدواج کرده.باید مرد باشه نه بچه ننه.

و شما حامی داری(پدر)پس نمیتونه هر رفتاری با شما انجام بده.

معذرت خواهی که کرد پشیمون که شد.ادامه میدی.

وگرنه شما هم بگو الان وقت عروسی گرفتن نیست.باید بیشتر فکر کنم.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

عزیزم این نوع مراسمها رو دختر و پسر با مشورت بزرگتر ها انجام میدن  قشنگ نی فقط خودتون بگید چیک ...

ببینین قشنگ نیست که تمام جهاز من وسط خونمونه و ۱۴ روز زمان زیادی نیست که من بتونم صبر کنم من ۲۸ سالمه شوهرم ۳۸ سالش و کاملا مستقله از خانوادش ایشون به مادر من گفت پس فردا بیایم که وسایل منو ببریم اما حالا همش به حرف مادرشونه من الان ۱ سال و خورده ای که عقدم و دیگه وضعت خوبی نیست و دوست دارم زوتر زندگیم سرو سامون بگیره ، از اون گذشته من اصلا اونقدری که از واکنش شدید و بد همسرم بخاطر یه کامه حرف خودم ناراحتم از حرف مادر شوهر ناراحت نیستم

دعا نوشته رایگانه جواب میگیری

من  به دعای اینجوری اعتقاد ندارم و اینو باور دارم که بدون اجازه ی خدا برگی از درخت نمیفته و این دعا ها که برای علاق و برگشت کفر به خدا محسوب میشه البته ببخشید که میگم

ایشون کاملا از خانواده مستقل از لحاظ مالی

خب هر چی باشه

مادرش نظرشو گفته

شما اومدی شخصیتشو بردی زیر سوال

این حرفایی ک زدی ، حرفای کلیشه ایی نی نی سایته

تو زندگی واقعی اعمال نکن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.