2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس اخر بده ببینیم منم امشب تنهام دیشب بیدارم بودم امشب خوابم میاد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
خوش به حالت چقد شجاعی .درد نداره؟من ی دندون می‌خوام بکشم خوابم نمیلرع

برامن اصلا درد نداشت

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

به سلامتی انشاالله 💛

منم یه ماه دیگه عملمه 

میتونم بپرسم چقد هزینتون شد

برای هم آرامش باشیم...💛                                                 عضو تاپیک بامداد خمار                                                       وزن ۵۴ ، قد ۱۶۰                   ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                 وزن هدف ۴۹   من میتونم 😍💛

😂اره انصافا تو این چیزا نترسم قبلا یه عمل غیر زیبایی داشتم خییلی سخت بود همه استرس داشتن من بیخیال کلی ارایش کردم با اون لباسا عکس میگرفتم فرت و فرت🤣

من خواهذم عمل کرده بود دو روز اول که فقط سوپ عدس و مرغ و این چیزا بدوننن هیچ ادویه ای فقط یه ذره زرد چوبه میکس کنی بخوری اناناس حتما بخور تا شیش ماه عینک نزن و تا چند ماه غذاهای خیلیی تند یا شور مثل نودل یا خیار شور نخور چون دماغت باد میکنه بعد از شیش ماه تازه دماغت شکل میگیره پس نگران هیچی نباش و اینکه پشاپیش دماغ جدیدت مبارکککک چرخش بچرخه برات ♥♥♥😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

نگران نباش عوضش فردا شب راحت میخوابی چون بهت حسابی مسکن زدن 

کمپرس سرد بیمارستان بهت میده ولی با خودت چهارتا بادکنک کوچیک ببر اونجا کمی آب بریز توش گره بزن بذار فریزر تو اتاقت 

بعد عمل مرتب دو تا دوتا بذار زیر چشمات 

اصلا کبود نمیشی این تجربه من بود که از دوستای دیگم بهم رسید

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من دیروز کشیدم میشه هز دکترت سوال کنی چون شوهرم دو روز نیست بعد کشیدن زبونم یهو سفید شد مقل جغرافیا دلیلش چیه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم