2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال ....با دهن نفس کشیدن سخت نیست؟گلوتون خشک نمیشه؟

مداح خانم جوان خوش ذوق و اهل دل هستم از تهران....  جهت انواع مراسمات مذهبی مولودی و جشن دندونی و جشن تکلیف وسفره و عزاداری و .....در خدمت خواهران گل مهربونم ....پیام بدید رو چشمم جواب میدم

ای وای یاد خودم افتادم 

باورت میشه منم از ذوق خوابم نبرد و تازه صبح با انرژی رفتم بیمارستان

پیشاپیش مبارک باشه

اولا که وقتی رفتی اتاق عمل حتما قبل عمل بازهم ب دکترت واسه فرم و مدل بینیت بگو

حساسیت ب دارو داری بگو مثلا من ب بتادین حساسم

بعدم استرس نداشته باش 

زود عمل تموم میشه و ب هوش میای 

عینک یخی تند تند بزار تا کبود نشی❤

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
مبارکه عزیزم  من خیلی دلم میخواد عمل کنم ولی میترسم از بیهوشی

فداتبشم‌😘😍

ن بابا نترس اول این ک هر چی خدا بخواد همون میشه بعدم اتفاقا خیلی ذوق بیهوشی رو هم دارم میگن خواب بعدش خیلی دلچسبه😂🤣

عزیزم چقدرخوبه ک خوشحالی منم قصدشودارم ولی فک کنم شب قبلش ازاسترس روبه موت باشم😂

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
نگران نباش عوضش فردا شب راحت میخوابی چون بهت حسابی مسکن زدن  کمپرس سرد بیمارستان بهت میده ولی ...

عینک یخی خودشون میدن 

تا ب حال بادکنک نشنیده بودم😐

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.