2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه چهار پنج ساله دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من اخلاقش خوبه ،اصلااااااا گریه نداره ،اصلا غر نمیزنه ، فقط زیاد حرف میزنه 😐 از ۱۰ صب ک سلام صبح میده تا ۲ شب یه ریز حرف میزنه ، حرف نزنم باهاش اواز سر میده اهنگ شلوار پلنگی😂، امشب خدابم رحم کرد ک ساعت ۱۲ خوابید 🥴 ۴ ساله

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

واااای دختر منم دقیقا همینطوره. چهار سال و نیمشه وقتی جایی میریم با گریه میاد خونه کسی هم بیاد خونه مون بازم همین بساطه .مادر شوهرم اینا که میان دیگه واویلاست رفتنشون آنقدر جیغ و گریه می‌کنه اونا هم همینو بهانه میکنن بیشتر میمونن. یعنی من آنقدر لجم میگیره

آره بخدا اصلا راضی نیستم با این اخلاق پسرم جایی بریم یا کسی بیاد خونمون 

تازه اونا هم هی بگن بذار بمونه ما میاریمش بذار وایسه فلان😑😑😑😑😑

پسر منم همینطوره

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
🤣🤣میشه بیشتر توضیح بدی🤭

ببین هی با زبون خوش میگفتم مامان جان هرکی شبا باید خونه خودش باشه و فلان و از این حرفای خوب و ال و بل،الان وقت رفتنه،یواش یواش بازیت رو تموم کن بعد از چند دقیقه دیگه میرم و اینا،میدیم نه با جیغ و گریه میخواد کار خودش رو کنه

یه بار توی ماشین که با زور اومده بود بهش با چشم غره گفتم یه بار دیگه ببینم از اینکار ها کردی من میدونم با تو و دیگه هیچ جا نمیریم،دفعه بعدم اومد گریه کنه که نمیام یه چشم غره رفتم و گفتم زودتر آماده شو،با جدیت کامل

حاضر شد و امشب خداروشکر گفتم بریم راحت موافقت کرد،اونا هی گفتن شب بمون گفت نمیخوام

من برا پسرم واسه این رفتارش تشویقش کردم تنبیه اش کردم جایزه بقول خودمون رشوه دادم با مهربونی،عصبانیت ...

بهش بگو اگر بازم گریه کنی،دیگه نه کسی میاد خونه ی ما،و نه ما خونه ی کسی میریم،

وای دخترمو یادم انداختی یه بار یه اقای رنگین پوست‌و جایی دید جیغ و گریه که این بیاد  ...

روشت چ جالبه😂

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
بچه من اخلاق بدش اینه بره جایی با بدبختی و دعوا و میاریمش اونام بچه دارن وقتی بیان خونه ما بچشون جلو ...

بچه های فک و فامیل ماهم اینجورین تا میگن بریم پامیشن آماده جلو در حتی اوناییکه تک فرزندن خواهر و برادری ندارن 

سلام پیج یه رواشناسو دارم که عالیه واینطوروقتامیگه همدلی کنید ومثلا بگید باشه بخاطرتو یک ربع دیگه میمونیم وبعدبهش هی هشداربدید که وقت داره تموم میشه وچندبارکه تکرارکنید درست میشه

کتاب هم معرفی میکنه که کمک کننده است

گرنگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را دربغل سنگ نگه میدارم...خدایا توکل برخودت😚😚

خانما یه سئوال

برای بچه ای که بشدت شیطونه و همش در حال بالا رفتن از چیزی و دویدنه خوبه سنگنوردی براش ثبت نام کنم؟

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
پسر من اخلاقش خوبه ،اصلااااااا گریه نداره ،اصلا غر نمیزنه ، فقط زیاد حرف میزنه 😐 از ۱۰ صب ک سلام صب ...

پسر منم همینطور۶سالشه

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
روشت چ جالبه😂

جوابم داده🤭

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍