2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه چهار پنج ساله دارید

1746 بازدید | 90 پست

میشه از تجربیاتتون بهم بگید چیکار کردید چه رفتاری کردید که بچه تون یه اخلاق خوبش تقویت بشه یا چیکار کردید یه رفتار زشتشو گذاشته کنار؟

من خودم یه پسر۴/۵ساله دارم هررررجااا میریم گریه داد و بیداد میکنه من نمیام من می مونم اینجا هرکی هم میاد خونمون دوباره گریه و قهر که این نره خونشون از هر روشی که فکرشو بکنید استفاده کردم نتیجه نگرفتم کلافه ام کرده😤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم سه سال وهشت ماهه س،ازاول بهش گفتم هرکس بایدخونه خودش بخوابه به جزوقتایی که مسافرت هستیم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

من بچم ۳ سال و نیمشه

شبا قبل خواب کارای خوبشو تعریف میکنم براش و تشویق میکنم 

و یا قصه میگم ک موضوعش بچه ای ک کارای بد میکرد ... رفتارای بدش رو تووش میگم ک آخرش میذاره کنار کارای بد رو بچه و داستان ب خوشی تموم میشه 😂

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

خب طبیعیه تنهان اینجوری میشه اگر میتونی دومی بیار 

اگر نه باید انقد پا به پاش بازی کنی و وقت بگذرونی که این خلا جبران بشه من هر چن روز سعی میکنم بگردونمش یا اخر هفته ها باباش میبرتش پارک سینما و...  

ولی بازم هیچی مثله یه همبازی نیی

بچه من اخلاق بدش اینه بره جایی با بدبختی و دعوا و میاریمش اونام بچه دارن وقتی بیان خونه ما بچشون جلوتر اماده میشه از این بیشتر لجم میگیره 

مرا بغض عمیقیست،                                                         انبار شده در گلو،،!

پسر منم چهارسالو نیمشه دیوونم کرده همش گریه داد می‌خوایم بریم جایی گریه می‌کنه میگه نمیام بعد می‌خوایم از اونجا برگردیم گریههههه که من می‌خوام اینجا بمونم کلا فازش لج کردنه ببینه من با تلفن حرف میزنم داد میزنه آاااااا وای من کلافم اگه راهی پیدا کردی بگو 

بچه من اخلاق بدش اینه بره جایی با بدبختی و دعوا و میاریمش اونام بچه دارن وقتی بیان خونه ما بچشون جلو ...

اخ انگاری همه بچه های ۴ ..‌ ۵ ساله این مشکلو دارن 

مث دختر خودم و دختر دوستم 

ابرو واسه ادم نمی‌ذارن 

من برا پسرم واسه این رفتارش تشویقش کردم تنبیه اش کردم جایزه بقول خودمون رشوه دادم با مهربونی،عصبانیت توضیح دادم صدبار ولی اصلا گوش نمیده نمیدونم دیگه چیکار کنم

اخ انگاری همه بچه های ۴ ..‌ ۵ ساله این مشکلو دارن  مث دختر خودم و دختر دوستم  ابرو واسه ...

آره بخدا اصلا راضی نیستم با این اخلاق پسرم جایی بریم یا کسی بیاد خونمون 

وای دخترمو یادم انداختی

یه بار یه اقای رنگین پوست‌و جایی دید جیغ و گریه که این بیاد خونمون

یک روز کامل گریه میکرد

ولی پسرم سه سالشه وقتی میریم پارک یا مهمونی چند دقیقه قبل از رفتن بهش میگم یکی دیگه بازی کن بعد بریم داد میزنه نمیاااام بعد از یک دقیقه خودم میرم بیرون کفشامو‌میپوشم هر چی جیغ میزنه برنمیگردم‌ نگاش کنم بعد از اینکه یکم دور شدم میبینم با دو داره میاد بغلش میکنم و خرامان میریم سمت خونه😀

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍