2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم من دوبار زایمان داشتم بیمارستانش عالیه تمیز بهترین متخصص ها خیلی راضی بودم از اخلاق پرسنل

وای تو رو خدا راست میگی ..میشه بپرسم پیش کی و چه سالی؟ حقیقتش پول خصوصی ندارم دیگه

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
وای تو رو خدا راست میگی ..میشه بپرسم پیش کی و چه سالی؟ حقیقتش پول خصوصی ندارم دیگه

اصلا ب هیچ وجه ی ذره بخودت استرس و‌ناراحتی نده عزیزم بخدا بیمارستانش حرف نداره ببین عزیزم دوستم پرستاره گفت این بیمارستان مخصوص تامین اجتماعی و دولتی نیست یعنی هر ماه کلی پول از بیمه همسر کم میشه اونم چندین سال مداوم تا بالاخره ی روزی بخای استفاده کنی چرا که نه بهترین متخصص ها هم هستن و بهترین عمل‌ها 

از ظهر تا حالا خیلی دلم گرفته خیلی گریه کردم ..استرس دارم که چی میشه و..

فکر نکن چون بی پولی از سر اجبار. میخای بیای انشالله میری و بسلامتی زایمان می‌کنی و دعای خیر می‌کنی واسم میبنی چقدر خوب بوده این بیمارستان دولتی نیست مثل امام و ... اونا همش دانشجو هستن این نه من خودم فردا صبح میخام برم واسه فامیلمون خونش شهرستانه نوبت پیش متخصص مجاری کلیه بگیرم دکتر شهبازی بهترین دکتره

اصلا ب هیچ وجه ی ذره بخودت استرس و‌ناراحتی نده عزیزم بخدا بیمارستانش حرف نداره ببین عزیزم دوستم پرست ...

قبلی آریا بودم راضی نبودم ولی پمپ درد داشتم درد زیاد نکشیدم اینجا میگن پمپ درد نمیزارن ..همش میگم نکنه دولتیه ولم کنن ب امان خدا و رسیدگی نکنن دکترم هم مژگان توسلی 

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....