2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین به دادم برسین اگر این پیام رو میبینین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3370 بازدید | 186 پست
عزیزم اروم باش منم مامانم دوسال پیش سرطان سینه داشتن ،بخدا خوب میشن،ی دوره سختی داره اما خوشبختانه س ...

ار ولی شاید شما منو درک کنی روزا بهش امیدواری میدم اما شبا نمیتونم نفس بکشم تو ۱۱ روز ۳ کیلو کم کردم چهره ام کاملا تغییر کرده و چون فرزند اولم خیلی نگرانشم 

خاله ی مادرمم مبتلا بود درمان شد

واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال الان شما رو من هشت سال پیش داشتم دقیقا همین مشکل رو مامانم داشت ولی هیچ چیز مامان منو خوب نکرددد جز روحیه دادن ما بهش 

روزا پیشش میگفتم و می‌خندیدم شبا زار میزدم خیلی سخت بود خیلیییی 

شما هم فقط جلوش کم نیار وقوی باش

عزیزم سرطان سینه جزو سرطان های درمانپذیره عمه ی من بدخبم داشتن ۱۲ سال قبل و الان کاملا درمان شدن

حالا ۱۲ سال قبل ک امکانات کمتر هم بود

الان باز بهتره

توکلت ب خدا باشه

براشون دعا میکنم سر قران خوندنم ان‌شاءاالله به زودییی خوب میشن😍جلوش خودتونو ناراحت نشون ندین

عمه ی من خیلیب روحیه ی بالا و قوی ای داشتن خانوادش

اصلن احساس بیمار بودن نداشت

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
حال الان شما رو من هشت سال پیش داشتم دقیقا همین مشکل رو مامانم داشت ولی هیچ چیز مامان منو خوب نکرددد ...

خیلی سخته دارم دق میکنم دیروز تو خونه ی خودم بودم انقدر بهم فشار اومد که سرمو کردم تو پتو انقدر جیغ کشیدم داشتم از حال میرفتم ،دیگه شب شوهرم دید نمیتونم تحمل کنم آوردم خونه مامانم راحت شدم یکم اما امشب باز دلشوره گرفتم

ار ولی شاید شما منو درک کنی روزا بهش امیدواری میدم اما شبا نمیتونم نفس بکشم تو ۱۱ روز ۳ کیلو کم کردم ...

من درکت میکنم خوبم درکت میکنم ،اون روزا برام انقد سخت گذشته که هنوز اثارش توی بدنم هست،اما سختیش نهایت شیمی درمانیشه،نهایت سینه هم بردارن که فدای سرش،سلامت باشه نهایت پروتز میکنه،موهاشم که اگه شیمی درمانی لازم باشه باز بهتر از قبل درمیاد،گرید مامان من 3بود عشقم سنشم ده سال لز مامان شما بالاتر،تازه قند و فشارم داشت،اما انقد بهش روحیه میدادیم که تونست شکستش بده،منم شبو روزم گریه بود اما جلو مامانم نه.چون روحیه 90درصد کارو جلو میبره بهت قول میدم خوب میشه ،از منی که همدردتم بشنو 

خیلی سخته دارم دق میکنم دیروز تو خونه ی خودم بودم انقدر بهم فشار اومد که سرمو کردم تو پتو انقدر جیغ ...

می‌دونم سخته ولی جلو بیمار سرطانی باید نقاب بزنی درد و غم وغصه رو پنهون کنی چون همش فکر میکنن یه چیزی هست که تو بهش نمیگی و روحیه شو از دست میده من حتی کارم به قرص اعصاب هم رسید ولی مامانم الانم نمیدونه

خیلی سخته دارم دق میکنم دیروز تو خونه ی خودم بودم انقدر بهم فشار اومد که سرمو کردم تو پتو انقدر جیغ ...

عزیزم بارداری،دعات میگیره،واسش دعا کن

تو امضاتم بزار بقیه دعا کنن براشون

انشاالله که خوب میشه

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
من درکت میکنم خوبم درکت میکنم ،اون روزا برام انقد سخت گذشته که هنوز اثارش توی بدنم هست،اما سختیش نها ...

هر سوالی خواستی و داشتی من کمکت میکنم،دکتر مامان من فرهاد موسی زاده بود خیلی دکتر خوبیه،انقد ب ادم روحیه میده که

من درکت میکنم خوبم درکت میکنم ،اون روزا برام انقد سخت گذشته که هنوز اثارش توی بدنم هست،اما سختیش نها ...

خیلی براش دعا کن خواهرم ،من خیلی به مامانم وابسته ام😭😭😭😭😭آنقدری که تحمل دیدن اشک یا حتی ناراحتیش رو ندارم

یکمم میشه از حال مادرتوضیح بدی؟؟؟

عزیزم بارداری،دعات میگیره،واسش دعا کن تو امضاتم بزار بقیه دعا کنن براشون انشاالله که خوب میشه

باداره نیستم اینو واسه دلخوشیم گذاشتم