2777
2789
عنوان

از نظر شما یک فرد موفق چه کسی هست؟

823 بازدید | 46 پست

خصوصیت افراد موفق رو از دیدگاه خودتون بگین

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی کسی از تصمیماتش پشیمون نباشه مطمئنا راه رو درست رفته و موفقه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

موفقيت يعني : خنديدن به آنچه ديگران مشکلش ميپندارند

موفقيت يعني:ازتجارب انسانهاي موفق درس گرفتن

موفقيت يعني : خسته نشدن از مبارزه با دشواريها

موفقيت يعني : هميشه جانب حق را نگاه داشتن

موفقيت يعني :اشتباه را پذيرفتن و تکرار نکردن آن

موفقيت يعني: باشرايط مختلف خود را وفق دادن

موفقيت يعني : حفظ خونسردي در شرايط دشوار

موفقيت يعني : از ناممکن ها ، ممکن ساختن

موفقيت يعني : نا کامي ها را جدي نگرفتن

موفقيت يعني : تکيه گاه بودن براي ديگران

موفقيت يعني : توانايي دوست داشتن

موفقيت يعني : عاشق زندگي بودن

موفقيت يعني : با آرامش زيستن

موفقيت يعني : قدردان بودن

موفقيت يعني : صبور بودن  ‎‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌

وقتی کسی از تصمیماتش پشیمون نباشه مطمئنا راه رو درست رفته و موفقه

هیچ تصمیمی گلم صد درصد درست نیست شاید الان بهترین تصمیم ما یک چیزی باشه چند سال بعد از نظرمون اشتباه بیاد

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@

اینجا اوپرا را فردی موفق دیدم 

بانو آرتمیس 

نازنین 

کاربرکوچه قشورشو 

آدمهایی که تونستن خلاقیت داشته باشن .زندگی مشترک را بسازن(مهارت بزرگیه ساختن زندگی مشترک) ...آدمهایی که کتاب زیاد میخونن

فکر میکنم کاربر کاپوچینو داغ هم موفقه .از کامنت هاشون گرفتم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...