2777
2789

بچه ها درکل راضی هستید ؟ اگه به عقب برگردید بازم عمل میکنید ؟ تنفستون سخت تر شده ؟ بینیتونو با چی تمیز میکنید ؟ تااخر عمر نمیشه دیگه انگشت کرد ؟🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه ماهه عمل کردم فعلا پنجاه پنجاهم.مشکل خاصی که نه ندارم ولی مثل قبل نمیتونم انگشت کنم تو مماخم هنوز ...

ببخشید ب من گفتن از ۱۲ شب ب بعد چیزی نخورم دیگ ادامس هم نجوام ینی؟؟اخه ادامس که چیزی نداره

سه ماهه عمل کردم فعلا پنجاه پنجاهم.مشکل خاصی که نه ندارم ولی مثل قبل نمیتونم انگشت کنم تو مماخم هنوز ...

دکترت گف انگشت نکنی ؟ اخه بعضیا میگن دیگه هیچ وقت نمیشه انگشت کرد بنظرم خیلی بده اینجوری کامل تمیز نمیشه که🤣

دکترت گف انگشت نکنی ؟ اخه بعضیا میگن دیگه هیچ وقت نمیشه انگشت کرد بنظرم خیلی بده اینجوری کامل تمیز ن ...

نه دکترم چیزی نگفت.نه بابا کی میگه هیچ وقت نمیشه .الان فعلا کامل مثل قبل نمیتونم ولی میشه بازم.فین هم ببخشید میکنم .مگه میشه آخه نکرد 

از نظر خودم اره☹☹☹اخه عادت دارم ب ادامس جویدن

ببین من بعداز عمل بعداز درآوردن گچ بینیم حالم گرفته شد تا ی مدت فکر میکردم مثل مایکل جکسون شدم بینیم کوتاه و سربالا ولی همش توهمی بیش نیست این یادت باشه که اذییت نشی

شما اطلاع نداری اگه ادامس یا شکلات بخورم میمیرم یا زنده میمونم

شکلات نخور چون کافئین داره خوب نیست 

فقط اب میتونید بخورید ۸ ساعت. ناشتا باید باشید 

از ادامس اطلاعی ندارم

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
نه دکترم چیزی نگفت.نه بابا کی میگه هیچ وقت نمیشه .الان فعلا کامل مثل قبل نمیتونم ولی میشه بازم.فین ه ...

وای بنظرمنم نمیشه انگشت و فین نکرد که اخه🤣والا خیلیا میگن ، میگن خوب نیس انگشت نکنید کلا و اینا