2777
2789

مگ میشه یه آدم وقتی غذا میخوره صدا اگزوز خاور از خودش دربیاره 

اخه این نرماله 

وای وای دارم دیوونه میشم 

الان از سر سفره بلند شدم مهمون داشتیم البته به جز مهمون تو خانواده خودمم اینجوری میکنن ولی خیلی مراعات میکنن

بخدا غدا بدون ملچ ملوچ بیشتر میچسبه به ادم

خو یعنی چی یکیشم انگار داری سنگ به هم میزنی دهنش عی تق تق می‌کرد 

بعد بقیه فک میکنن مشکل از منه  روانشناس معرفی کردن شما بگین آخه مگه میشه واااااای بقران صداش تا اینجام میاد

تا حلقشو نشون ادم میده یکیش کلا خانوادگی اینجوری غذا میخورن کنسرت میزارن سر سفره 

اون لحظه دلم میخواد با گیوتین مثه سبزی خورشتی خورد کنم طرفو خو بدون صدا غذا بخورین لطفااااااااا

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای منم بدم میاد خیلی چندشه

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
منم متنفرم از این کار و همیشه دعوا داریم سره این موضوع

بعد به من میگن مشکل از توعه 

حساسی. منم خیلی حساسم. 

یه چیز وحشتناک بگم... یکی از نزدیکان سالاد رو توی بشقاب استیل درست میکنه بعد مثلا گوجه رو میذاره روی بشقاب و با کارد میکشه روی فلز. حتی الان که دارم مینویسم دلم میخواد اون بشقاب رو بکوبم توی سرش ولی مجبورم تحملش کنم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
حساسی. منم خیلی حساسم.  یه چیز وحشتناک بگم... یکی از نزدیکان سالاد رو توی بشقاب استیل درست میک ...

ووی گوشتای تنم ریخ😶

فک کن ناخن بکشن رو کاشی وای

ووی گوشتای تنم ریخ😶 فک کن ناخن بکشن رو کاشی وای

اینا روانین! رابطم رو با خیلیا سر همین حرکات دلخراش کم کردم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.