2777
2789

سلام 

امروز به همسرم گفتم یه چیزی میگم ناراحت نشو و قصدم از این حرفی که می‌خوام بزنم این نیست که می‌خوام طلاق بگیرم تا تحت نشو ولی اگه می شه بریم حق طلاق بده به من عصبی شد گفت دیگه از این به بعد دعوامون شد اصرار نمی کنم که طلاق نگیری هر وقت خواستی میتونی طلاق بگیری (آخه به شدت زود عصبی می شه تو دعواهامون میگه ریدم به این زندگی بدم میاد از این زندگی منم میگم بدت میاد بیا طلاقم بده راحت شم بخاطر همین میگه زیاد اصرار نمیکنم )بعدش گفتم من بخدا بخاطر طلاق نمی‌گم فقط میخواهم حق طلاق با من باشه که اگه یه موقع دیدم چند سال بعد یا هر وقت اذیتم کردی خودم برم (راستش کنارش احساس آرامش ندارم به این فکر میکنم اگه یه روزی خدایی نکرده بزرگترهامون نبودن کتکم زد یا اذیتم کرد چکار میتونم بکنم الان از مادرش از پدرم یکم می‌ترسه وگرنه چند بار خواسته روم دست بلند کنه نزده) برگشت بهم گفت الان هم آزادی هر وقت خواستی میتونی بری خیلی دلم شکست بنظرتون مقصر منم یا اون خیلی ناراحتم لطفاً بیاین بگین مقصر کیه 

منم باشم ناراحت میشم.دیر اومدی نخواه زود برییییی

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به جای اینکه بشینی این روزیم که ارامش هست با حق طلاق کوفت خودت کنیش خوش باش.کی فردای خودش دیده دختر شاید یه روز بیدارشد انقد مهربون شد.این طلاق طلاق چیه افتاده رو زبون همه گیریم طلاق گرفتی که چی؟میخوای چی کنی؟

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
اخه همینطوری گفتی حق طلاق!! اینو میخواستی همون اول مبگفتی  منم چقدر ساده بودم به ذهنم نرسید مو ...

همین طوری که نه دعواهامون زیاد نمیدونم واقعا آخر و عاقبتش چی می شه خسته م 

به جای اینکه بشینی این روزیم که ارامش هست با حق طلاق کوفت خودت کنیش خوش باش.کی فردای خودش دیده دختر ...

نمی شه اخلاقش جوری که اگه مثلاً بگی فلان کاری که کردی اشتباه زود عصبی می شه حتی اگه حق با من باشه  حداقلش بعد طلاق آرامش دارم والله

حق داری گلم ...ولی به جای حق طلاق که معلومه بهت نمیده انگار از نبودنت هم ترسی نداره این یه زنگ خطره ...

همیشه میگه برو ولی پای عملش که میرسه پا پس می کشه واسه همون حق طلاق خواستم کار کجا بود اینقدر دنبالشم پیدا نمی شه

همیشه میگه برو ولی پای عملش که میرسه پا پس می کشه واسه همون حق طلاق خواستم کار کجا بود اینقدر دنبالش ...

واقعیت اینه گفتنش هم خوب نیست ...باعث میشه سردی به وجود بیاد ولی یه چیز یادت باشه همه ی تلاشتو بکن مستقل باشی از لحاظ مالی آدم های مستقل اعتماد به نفسشون بقیه رو هم تحت تاثیر قرار میده اونوقت همسرت هم ترس از دست دادنت رو پیدا می کنه واسه کار بازم تلاش کن .