2777
2789
عنوان

از همسرم حق طلاق خواستم عصبی شد😭😓

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 20 پست
واقعیت اینه گفتنش هم خوب نیست ...باعث میشه سردی به وجود بیاد ولی یه چیز یادت باشه همه ی تلاشتو بکن م ...

کار هست ولی با بچه نمی شه مثلا من دنبال کار پاره وقتم یا کار در منزل واسه همون سخت پیدا می شه آخه بچه کوچک دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی

یعنی جدا زندگی کنید و بره دنبال زندگیش مثلا ولی حاضر به طلاق دادن نشه. البته‌ همه‌ی اینا احتماله اما با چیزهایی که تعریف کردی بنظرم خوبه که حق طلاق رو بگیری. کلا بدون اوناهم بنظرم همه‌ی زن‌ها باید حق طلاق رو داشته باشن.

یعنی جدا زندگی کنید و بره دنبال زندگیش مثلا ولی حاضر به طلاق دادن نشه. البته‌ همه‌ی اینا احتماله اما ...

هی خدا اگه خانواده م پشتم بودن الان خیلی وقت پیش طلاق گرفته بودم اصلا دلم راضی به این زندگی نیس کاش خدا بجای زن من سنگ آفریده بود