2777
2789

من دارم چی شده حالت خوب نیست .عمل کن راحت شوووو .من خودم چون میترسم نمیرم عمل 

ما چون دو دریچه روبروی هم   آگاه ز هر بگو مگوی هم هر روز سلام و پرسش و خنده   هر روز قرار روز آینده      نه مهر فسون نمود    نه ماه جادو کرد   نفرین به ... هر چه کرد او کرد   اکنون دل من شکسته و خسته است  زیرا یکی از دریچه ها بسته است 💔

اسی امروز رجایی بودم یه بچه رو‌آورده بودن رگ اضافشو سوزوندن به همین راحتی

اما

اما برای برادر ۸ ساله من تا میتونید دعا کنید 

قلب تک بطنی و جابه جایی عروق اصلی قلبی داره ولی قلبش مثل ساعت داره کار میکنع

دعا کنید برامون زندگیش سالم ادامه پیدا کنه

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی امروز رجایی بودم یه بچه رو‌آورده بودن رگ اضافشو سوزوندن به همین راحتی اما اما برای برادر ۸ سال ...

منم رگ اضاف قلب دارم 1ساله فهمیدم داغونم کرده خیلی میترسم نمیرم عمل کنم

یک تو یک عمر مرا بس است... ️
اسی امروز رجایی بودم یه بچه رو‌آورده بودن رگ اضافشو سوزوندن به همین راحتی اما اما برای برادر ۸ سال ...

علم پیشرفت کرده هزار تا راه واسه درمان هست نباید ب این زودی از قدرت خدا نا امید شد

من دارم چی شده حالت خوب نیست .عمل کن راحت شوووو .من خودم چون میترسم نمیرم عمل 

منم میترسم ولی وقتی لبنیات میخورم خیلی اذیتم، شما دارو چی میخورید

علم پیشرفت کرده هزار تا راه واسه درمان هست نباید ب این زودی از قدرت خدا نا امید شد

این چیزی که برادر من داره خیلی نادره خیلی خیلی یعنی اولین باره دیدن تمام پزشکا چون باید یا تک بطنی میشد یا جابه جایی عروق 

ولی جفتشو باهم داره به همراه یه سوراخ

خلاصه محتاجیم به دعا

از رحمت خدا نا امید نیستیم بنده خودشه هر وقت صلاح بدونه جون میده و جون میگیره

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

من دو ساله درگیرم نمیرم عمل میترسم قبلا نمیدونستم مشکلم اینه همه دکتر ها رو راهشونو آسفالت کردم انقد رفتم آخرش یه دکتر فهمید درد من چیه اِکو کرد هولتر گذاشت گفت ضربان اضافه داری قبلا زیاد حالم بد میشد ۱۴۰ یا ۱۶۰ تا میزد تنگی نفس میگرفتم میگفتم الان قبلم منفجر میشه اما الان نه حالم با اون قرص خوبه هر روز میخورم البته استرس و ناراحتی باشه حالم بد میشه خیلی مجبور میشم دوتا بخورم 

ما چون دو دریچه روبروی هم   آگاه ز هر بگو مگوی هم هر روز سلام و پرسش و خنده   هر روز قرار روز آینده      نه مهر فسون نمود    نه ماه جادو کرد   نفرین به ... هر چه کرد او کرد   اکنون دل من شکسته و خسته است  زیرا یکی از دریچه ها بسته است 💔

آرتیبت ۲.۵میخورم 

من دو ساله درگیرم نمیرم عمل میترسم قبلا نمیدونستم مشکلم اینه همه دکتر ها رو راهشونو آسفالت کردم انقد ...

‌من خیلی اضطرابم زیاده تا زمانیکه کنارش دارو اعصاب بخورم آرومم نخورم همونم، ازدواج کردی بچه داری؟ 

‌من خیلی اضطرابم زیاده تا زمانیکه کنارش دارو اعصاب بخورم آرومم نخورم همونم، ازدواج کردی بچه داری؟&nb ...

من کارم به 140 ک می‌کشید میرفتیم با آمپول میاوردن پایین تو بیمارستان واسم خیلی حس بدی بود مال منpsvtهست

این چیزی که برادر من داره خیلی نادره خیلی خیلی یعنی اولین باره دیدن تمام پزشکا چون باید یا تک بطنی م ...

من یکی میشناسم 50سالشه یک طرف قلبش مادر زادی بزرگه سوراخ هم هست روماتیسم هم دارن دریچشم مشکل داره نگران نباشید تاخدانخواد چیزی نخواهد شد 

‌من خیلی اضطرابم زیاده تا زمانیکه کنارش دارو اعصاب بخورم آرومم نخورم همونم، ازدواج کردی بچه داری؟&nb ...

منم قرص ایمی پرامین میخورم چون اعصابم آروم میشه الان دارم کمترش میکنم که ترک کنم قرص اعصاب رو.مجردم گلم 

منم قرص ایمی پرامین میخورم چون اعصابم آروم میشه الان دارم کمترش میکنم که ترک کنم قرص اعصاب رو.مجردم ...

چند سالته؟ نهایت ضربان چقدره الان با دارو