من دارم چی شده حالت خوب نیست .عمل کن راحت شوووو .من خودم چون میترسم نمیرم عمل
ما چون دو دریچه روبروی هم آگاه ز هر بگو مگوی هم هر روز سلام و پرسش و خنده هر روز قرار روز آینده نه مهر فسون نمود نه ماه جادو کرد نفرین به ... هر چه کرد او کرد اکنون دل من شکسته و خسته است زیرا یکی از دریچه ها بسته است 💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دو ساله درگیرم نمیرم عمل میترسم قبلا نمیدونستم مشکلم اینه همه دکتر ها رو راهشونو آسفالت کردم انقد رفتم آخرش یه دکتر فهمید درد من چیه اِکو کرد هولتر گذاشت گفت ضربان اضافه داری قبلا زیاد حالم بد میشد ۱۴۰ یا ۱۶۰ تا میزد تنگی نفس میگرفتم میگفتم الان قبلم منفجر میشه اما الان نه حالم با اون قرص خوبه هر روز میخورم البته استرس و ناراحتی باشه حالم بد میشه خیلی مجبور میشم دوتا بخورم
ما چون دو دریچه روبروی هم آگاه ز هر بگو مگوی هم هر روز سلام و پرسش و خنده هر روز قرار روز آینده نه مهر فسون نمود نه ماه جادو کرد نفرین به ... هر چه کرد او کرد اکنون دل من شکسته و خسته است زیرا یکی از دریچه ها بسته است 💔
منم قرص ایمی پرامین میخورم چون اعصابم آروم میشه الان دارم کمترش میکنم که ترک کنم قرص اعصاب رو.مجردم گلم