2777
2789
عنوان

کسی هست ک کار در خانه انجام بده

1086 بازدید | 63 پست

بچه ها من ب شدت ب کار احتیاج دارم شوهرم خرجی نمیده نیاز ب کار دارم اونم تو خونه کسی تجربه داره بهم کمک کنید خواهشا 

خدایا توکلم فقط به خودته خودت مراقبم باش💙🫁🧚‍♀️

بزن دیوار شهرتون سرچ کن کار در منزل

انشاالله پیدا میکنی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم یه دوره برو خیاطی ،بافتنی ،کیک پزی،شمع سازی یا هرچیزی که بلدی

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

عزیزم من تو خونه گلسر درست میکنم ، خداروشکر هم سرگرمم و کمتر فکر و خیال میکنم هم انجام دادنش راحته و یه درامدیم هرچند کوچیک برای خودم دارم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

سلام.سبزی جات بخر پاک کن بفروش .سبزی اش خورشت اینا.نخود لوبیا عمده بخر بد بسته کن بفروش.ترشی درست کن اولش مشت ی کم داری ولی خیلی میکیره اطرافم دیدم‌که میگم فقط باید تلاش کنی.

درضمن دوست عزیز خیلی نا احت شدم که همسرت حمایت نمیکنه نمیدونم چی بگم‌واقعا متاسفم🥺

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
بنظرم یه دوره برو خیاطی ،بافتنی ،کیک پزی،شمع سازی یا هرچیزی که بلدی

اجازه نمیده وگرنه حتما این کارو میکردم هم شکاکه هم بد دل

کار با نمدم خوبه خیلی باحااله ودرامدداره. راحتم هست

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
اجازه نمیده وگرنه حتما این کارو میکردم هم شکاکه هم بد دل

عزیزم بخدا اینجور مردا هیچ لیاقت ندارن بااین همه بازم میخوا زندگیت رو حفظ کنی مطمئن باش خدا بهت کمک میکنه 

سلام.سبزی جات بخر پاک کن بفروش .سبزی اش خورشت اینا.نخود لوبیا عمده بخر بد بسته کن بفروش.ترشی درست کن ...

گفتم پول احتیاج دارم میگه بشین لیف بباف هم سرگرم میشی هم پول دربیار وضع مالیدم خوبه ماهانه۲۰۰تومنی داره ولی خسیسه