2777
2789

سلام 

یکی از دوستای خیلی نزدیک بهم دچار یه سری مشکلات شده

خودش ازدواج کرده و دوتا بچه هم داره ولی ازدواجش نا موفق بوده و درگیر کلی بدبختی شده و تا مرز طلاق رفته ولی بخاطر بچه هاش بیخیال شد و طلاق نگرفت

خیلی خانم خوبیه 

یه مدت تو یه شرکتی مشغول کار شد و اونجا با یه شخصی آشنا شد که اون آقا هم زن و بچه داشت ولی خیلی نزدیک این دوست من میشد و مدام به بهونه های مختلف دنبالش میکرد

دوستم هرچقدر دوری کرد و سعی کرد فرار کنه ولی طرف مثل روانیا دنبالش میکنه

بخاطر حفظ آبرو یه مدت دست به سرش کرد ولی طرف بیخیال نمیشه میگه باید طلاق بگیری بیای با من

حتی برش داشت بردش پیش خانوادش گفت این زنو میخام

الان دوستم خیلی وضعش خرابه چون اون طرف همش میاد محل کارش داد و بیداد راه میندازه و اذیتش میکنه اینم میترسه خانوادش و بچه هاش آسیب ببینن 

و پسرش تازه هم نامزد کرده

راه حلی دارید؟ لطفا کمک کنید الان چند روزه ازش خبر ندارم میگه میخواد یه بلایی سر خودش بیاره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پلیس خبر کنه

بهش همینو میگم دقیقا ولی میگه اونطوری خیلی طول میکشه بعد همه میفهمن

پیش پلیس بره انگ مزاحمت بزنه خانواده طرف میگن نه این خودش کرده

خانوادش اصلا انگار نه انگار 

زنش برگشته میگه بگیرش پسرشم میگه باهم ازدواج کنید