پسرم هشت ماهشه. کلافم کرده یعنی از کنارش بلند میشم میزنم زیر گریه. یعنی انگاری سنسور بهم وصل کرد تا یذره فاصله میگیرم ازش آژیر میکشه. اصلأ تو خونه بغلش نمیکنما. میزارم زمین میشینه بازی میکنه ولی میگه توهم بشین کنارم دیگه از کارو زندگی افتادم
خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم طبیعیه.براش آهنگ لپ قرمزی و سبزه ریزه میزه بذار.وقتی بلند شدی سراغ کارات باهاش بلند بلند شعر ب ...
بخدا باهاش حرف میزنم آهنگ میخونم اصلأ منو تو آشپزخونه میبینه. ولی میگه اصلأ از کنار من تکون نخور دسشویی هم نمیتونم برم از دستش. روح و روانم بهم ریخته دیگه
خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه
طبیعیه.ترس از جدایی و وابستگیه.کم کم فاصله بگیر ازش
چجوری فاصله بگیرم ازش. شوهرم وقتی میاد خونه. میگردش باهاش بازی میکنه ولی اون موقع هم هر پنج دقیقه یبار برمیگرده منو میبینی که هستم یا نه. یعنی حموم که میرم ده دفعه شوهرم در میزنه من درو باز میکنم این منو ببینه که یدفعه نزنه زیر گریه 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😑😑😑😑😖😖
الهی عزیزم😂😂چ کوچولوییی .وابستت شده . چقدر دلممیخاد عکسش ببینیم . حص میکنم از این پسر تپلوهاس
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤