2777
2789
عنوان

*کمک* عفونت گوش

4877 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان

گوش دخترم چند روز پیش یهو درد گرفت بردم دکتر گفت عفونت کرده

۲ تا پنی سیلین داد و قرص و شربت و این چیزا

الان از گوشش مایع شیری رنگ خارج میشه

کسی تجربه ای داره؟

این ترشحات عادیه؟ یا خطرناکه؟ ببرمش یه دکتر دیگه؟

منم دخترم ماه پیش درد گوش شد دکتر بهش دارو داد و گفت شاید از گوشش مایع بیاد بیرون و این طبیعیه و اتفاقا خوب هم هست

حالا بازهم شما برو پیش دکتر خودش ببینه واسه اطمیینان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیروز پسرمو بردم دکتر گوشش چرک کرده بود قطره داد و شربت چرک خشک کن.بهتره خداروشکر.ببرش پیش متخصص

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
منم دخترم ماه پیش درد گوش شد دکتر بهش دارو داد و گفت شاید از گوشش مایع بیاد بیرون و این طبیعیه و اتف ...

ممنون که تجربتو گفتی کمی خیالم راحت شد

دکترش فردا وقت داده امروز نیس😔

منم دیروز پسرمو بردم دکتر گوشش چرک کرده بود قطره داد و شربت چرک خشک کن.بهتره خداروشکر.ببرش پیش متخصص

برا من قطره نداد، ۲ تا آمپول پنی سیلین داد چرک خشک کنم نداد

خدا رو شکر پسرت بهتره

[QUOTE=270999878]برا من قطره نداد، ۲ تا آمپول پنی سیلین داد چرک خشک کنم نداد خدا رو شکر پسرت بهتره[/QUOTباید قطره میداد برای گوشش ی دکتر دیگه ببر.آرهدخداروشکر خوبه از وقتی قطره رو ریختم میگه دیگه گوشم درد نمیکنه.ولی میریزم ک قشنگ چرکش از بین بره

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
والا من گفتم قطره نمیدی؟ گفت داروهاشو فعلا مصرف کنه

دکترش بدرد نمیخوره من از وقتی یادمه بر درد گوش قطره میدن

سلام عزیز گوش دخترتون بهتر شد معلوم  شد اون مایع سفید به خاطر چی بوده؟

سلام گلم بردمش پیش متخصص گوش حلق بینی یه سری دارو و قطره بینی داد عفونت قطع شد

دکتر گفت سیستم ایمنی بدنش ضعیف شده(آخه چند روز قبل برا سرماخوردگیش برده بودم دکتر و گفتم دارو نمیتونه بخوره بالا میاره دکتر آمپول دگزا داد که ظاهرا مناسب بچه نبود) دکتر گوش آنتی بیوتیک با دوز بالا داد و شکر خدا خوب شد