2777
2789

بچه ها برا جاریم اولیم یه سرویس طلایی و چقدر سکه و طلا خیلی چیزا برش خریدن ده تا النگوم گرفتن

نوبت‌من‌شد الکی گفتن‌پول نداریم فلان هیچی نخریدن برا من هیچی‌هیچی اصن حتی ی حلقه نقره یا حتی یه روسری هیچی نگرفتن

الا میخام برا برادرشوهرم‌برن خواستگاری 

اگه برا اون جاریم سرویس طلا اینا خریدن من‌چکار کنم من ادم حسودی نیستم ولی خیلی زوره حتیییی یه روسری یا اصن یه انگشتر بدلی هم نخریدن

من‌واقعا زورم‌میده اگ بخان بخرن‌چکار کنم☹

دخترم جوری بزرگت‌میکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم😍🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی . تحمل باید بکنی.

چون همیشه تا تنور داغه باید چسبوند. تازه فکرش افتادی ؟ 

همون روزای اول عقد  دعوا میکردی جنگ میکردی زندگیشونو از ام میپاشکندی تا برات بخرن .

الان دیگه دیرع . فوقش میگن جاری حسود و بدذات :( 

الان برای اونم شاید نخرن . ولی رک بگه نخرید پدرتونو درمیارم و .... برن براش بخرن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منم زورم میگیره ولی خیلی حساس نیستم

روی اموال شوهرم حساب میکنم نه خانواده اش

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
هیچی . تحمل باید بکنی. چون همیشه تا تنور داغه باید چسبوند. تازه فکرش افتادی ؟  همون روزای اول ...

اون موقع مادرشوهرم گفت برات برات‌میخام فلان پدرشوهرم‌گفت بعد عروسی سرویس طلایی میخریم فلان ولی تفم‌ ندادنم

من برا چهارتا جاریم خریدن ولی ب من ک رسید گفتن نداریم کادو عروسی هم ۱تومن دادن عروسی هم خودمون گرفتیم فردای عروسی پدرشوهرم گفت ماشینم خرابه شوهرم ۳تومن براش زد هنوز ک هنوره بعد ۶سال پس نداده 

هرچـــہ آید بہ سَرم باز بہ گویم گُذَرَد ◊ وای از این عُمــــر ♚ڪـــہ بامیگُذَرَد میگُذَرَد😏😏
منم زورم میگیره ولی خیلی حساس نیستم روی اموال شوهرم حساب میکنم نه خانواده اش

اخه من بیچاره هرچیم طلا داشتم دادم شوهرم فروختشون

اون موقع مادرشوهرم گفت برات برات‌میخام فلان پدرشوهرم‌گفت بعد عروسی سرویس طلایی میخریم فلان ولی تفم‌ ...

بعد عروسی حنا  رو ..... میمالن .

اینو که دیگه همه میدونن .

خدارو شکر عروسای دورو برم زرنگن . قبل عروسی یک جنگی میندازن بدتر. براشون همه چی تهیه میکنن چون میدونن برای عروسی هیچی ب اشون نخواهند خرید 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اخه من بیچاره هرچیم طلا داشتم دادم شوهرم فروختشون

خب این قسمتش رو باید همسرت جبران کنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

خانواده اش میخرن یا خود پسرها میخرن؟از ما خود پسر می‌خره و طبیعتا هرکی شوهرش وضعش بهتره بیشتر خریده .

اما اگه خانواده میخرن و برا تو نخریدن خب چیزی که عوض داره گله نداره اونا هم قطعا به شما احتیاج خواهند داشت اون موقع هم شما جبران می‌کنید .اندکی صبر....

من برا چهارتا جاریم خریدن ولی ب من ک رسید گفتن نداریم کادو عروسی هم ۱تومن دادن عروسی هم خودمون گرفتی ...

من بیچاره هیچی ندادن چقدرم‌گرفتن ازمون حتی پول عروسیم خودم بیشترش دادم