2777
2789

نمی دونم شاید اگه کسی رو تو دنیای واقعی داشتم  میتونستم باهاش درددل کنن امروز من پیش دوستام بودم و درواقع داشتن درمورد هم نظر می دادن و من مشتاقانه منتظر بودم که در مورد من بگن وقتی تموم شد گفتم برای منم بگید ولی اصلا یادشون نبود که منم هستم  و واقعا خیلی بد شکستم چرا انقدر ضعیفم این ضعف من ناشی از چیه خسته شدم دیگه

به ادما چند بار فرصت زندگی کردن با خودت رو نده ؛ اونا دوسِت ندارن فقط و فقط بهت نیاز دارن ، موقعی که تو سختی و درد و خلاصه خیلی چیزای بد گیر میکنن میان طرفت!

وقتی مشکلشون حل میشه یا بزار یه جور دیگه بگم وقتی " خرشون از پل میگذره " دیگه اسمتم یادشون نمیاد!

خنده دار نیست؟ هرکاری که تونستی کردی که از اون مشکل عبور کنن و وقتی عبور کردن تورو فراموش کنن ، این خیلی دردناکه که یهو فراموش بشی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکارنکن طبیعتت اینجوریه دیگه هرکس ی اخلاقی داره منم زرت و زرت گریه میکنم و برون گرام و به شدت از این موضوع بدم 

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊
خب در مورد همه چیز میگن پایه ی ثابتی نداره😓

بنظرم اطلاعاتت بالا باشه میتونی تو هر بحثی شرکت کنی تو جمع دوستانه 

از حرف زدن نترس 

باور کن سوتی بدی یا حرف اشتباه بزنی هم هیشکی ۵ دقیقه بعد یادش نمی مونه 

تو خودت سوتی های بقیه همیشه یادته؟