2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اومدم نتیجه عملم رو اعلام کنم ۱۴ فروردین عمل کردم با دکتر هادی کهرم  تا اینجایه کار از عمل ...

مبارک باشه هزینه ش چه قدشد؟ مارک پروتزتون چیه؟میشه بچه هم دراینده شیرداد؟دردنداری‌؟

🌼
مبارک باشه هزینه ش چه قدشد؟ مارک پروتزتون چیه؟میشه بچه هم دراینده شیرداد؟دردنداری‌؟

ممنونم

پروتز نداشتم 

آبدو شکم و پهلو و پشت و ترنسفر باسن داشتم

الان عالیم 

ممنونم پروتز نداشتم  آبدو شکم و پهلو و پشت و ترنسفر باسن داشتم الان عالیم

عملش سخته؟ هزینه اش چقدره

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
ممنونم پروتز نداشتم  آبدو شکم و پهلو و پشت و ترنسفر باسن داشتم الان عالیم

مبارکه عزیزم

چند کیلو بودی؟ قدت چند بود؟

و اینکه چند لیتر چربی خارج کردن  ؟

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍