2777
2789
عنوان

پیکرتراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 61 پست
ممنونم پروتز نداشتم  آبدو شکم و پهلو و پشت و ترنسفر باسن داشتم الان عالیم

منم دوستم انجام داده خیلی خوب سده ولی اون دیگ چربیشو ب باسن تزریق نکرده

ولی تا زمانی ک درن داشت هفته اول گف اذیت بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش یه تاپیک جامع درموردتجربتون بزنید بعلاوه عکس قبل وبعد

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
پیکر تراشی ردش نمیمونه؟خطرناک نیس؟؟ تا چند ماه کاملا خوب میشی و اینکه هزینش چقدره

ردش میمونه هر عملی خطرناک حتي بینی اما روزی هزار نفر اين عمل انجام‌ میدن هزینه ۶۰

عملش سخته؟ هزینه اش چقدره

هفته اول سه روزش درد داشتم خیلی اونم موقع بلند شدن

عمله سنگینیه ولی بعدش دردات فراموش میشه و یه اندام ایده ال داری

واسم هزینش شد۳۴ با هزینه قبل عید رفتم 

هزینه های بعدشم که پانسمان و ایناس شد ۴۰

وای انقد دوست دارم این عملو انجام بدم ولی شدیدا میترسم

ترس نداره 

انقد که میگفتن دردش در حده مرگه برا من اینجوری نبود 

فقط سه روز اول که بلند میشدم درد داشتم و اون درنا اذیتم میکردن

پیکر تراشی ردش نمیمونه؟خطرناک نیس؟؟ تا چند ماه کاملا خوب میشی و اینکه هزینش چقدره

میمونه مثله رد سزارین ولی این یه هوا بیشتره جاش

من الان یه ماهه دیگه کارامو خودم میکنم و عالیم 

واسم در اومد ۴۰