2777
2789
سلام دوست عزیزبله من پیش خرمی جراحی کردمراضی هستمبینی من گوشتی بود ولی خیلی بهتر از قبل شد، البته یک ...

ممنون از وقتی که گذاشتی

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هزینه عملت چقدر شد ؟ راضی هستی؟

یکسال و سه ماه پیش با دارو و عکس حدود 29 تومن شد

البته دقیق یادم نیست

الان راضی هستم ولی نوک بینیم ورم داره هنوزم

ولی قوس خوبی پیدا کرده، از نوک بینیم راضی نیستم

تا الان دوبار هم کورتون زدم تا یکمدت خوبه ولی بعدش دوباره ورم و باد میکنه

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 
عزیزم هزینه عملت چقدر شد ؟ راضی هستی؟

احتمالا الان 40 تومنه

بازم دنبال دکتر بهتر بگرد اگر هزینه داری

اگر بینی استخوانی داری، همین دکتر خیلی قشنگش میکنه 

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم