2777
2789
مرسی عزیزم😍 چ خوش قلبی تو

فدای شما گل کسیو دارین اینجا. اگ ندارین بیاین خونه ما ی نون ماست پیدا میشه دور هم میخوریم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برف که نه فعلا هم نمیاد

ولی سرده روزا با اینکه افتابیه ولی سرته

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
انشالله ک هس عزیزم،از الان بهتون خوش آمد میگم،انشالله سفرخوبی باشه و بهتون خوش بگذره،حرم رفتین التما ...

مرسی جیگر 💜

چشم حتما عزیزکم

خدایا خیلی ازت دور شدم 😔دستامو بگیر
فدای شما گل کسیو دارین اینجا. اگ ندارین بیاین خونه ما ی نون ماست پیدا میشه دور هم میخوریم

الهی عزیزم مرسی از مهمون نوازیت همین ک گفتی کلی خوشحالم کردی ک 

هتل رزرو کردم نازنین

شاید هوا سرد باشه ودلی دلت قطعا بادیدن گنبد و بارگاه اقا گرم میشه...انشالله دلت بعد زیارت تاابد گرم و اروم بمونههه

میشه برای زندگیم و عزیزام دعا کنید...؟انشالله نور دعاتون برگرده ب زندگیاتون
شاید هوا سرد باشه ودلی دلت قطعا بادیدن گنبد و بارگاه اقا گرم میشه...انشالله دلت بعد زیارت تاابد گرم ...

مرسی بهترین

دعات واقعا دلگرمم کرد😍

برف اینا که نمیاد ولی باوجود اینکه روز ها آفتاب هست ولی سرده دیگه بهرحال زمستان هست ولی از هفته پیش بهتره هوا  پیشاپیش خوش آمدی به شهرمون عزیزم 

خدایا خودت درست کن تودرست کنی قشنگتره 😍
برف اینا که نمیاد ولی باوجود اینکه روز ها آفتاب هست ولی سرده دیگه بهرحال زمستان هست ولی از هفته پیش ...

خب خداروشکر مرسی گلم😘

الهی عزیزم مرسی از مهمون نوازیت همین ک گفتی کلی خوشحالم کردی ک  هتل رزرو کردم نازنین

فدات عزیزم. ب سلامتی اول برسی و برگردی زیارتتم ان شاء الله قبول باشه

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین.