2777
2789

از وقتی دانشجو شدم 

همش حالم بد بوده

به خاطر اینکه دائم خودمو با هم کلاسیام مقایسه میکنم

نه خوشگلم

نه باهوشم

نه پولدارم

نه....

خلاصه که هیچی تو خودم پیدا نمیکنم

فردا امتحان دارم وای اصلا امید ندارم بشینم بخونم💔

شما هم همچین دورانی داشتین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دم پریودیام فقط  

والا تو شرایط عادی خیلیم خوبم 

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

مقایسه با دیگران که اشتباه ترین کاره و قطعا هم به خودت نگاه واقع بینانه ای نداری وگرنه هر کسی زیبایی و استعداد خاص خودشو داره.

و احتمالا چون شب امتحانه اعصابت خرده از زندگی ناامیدی منم شب امتحان حس میکنم بدبخت ترین و زشت ترین دختردنیام

منم دوران دانشجوئی همونطور بودم خودم از همه عقب تر میدیدم دوران بدی بود برام هیچ لذت نبردم. الان ازدواج کردم بچه هم دارم تا حدودی بهترم ولی باز گاهی مقایسه میکنم

ازهمینی که هستم راضیم من نه خوشگلم نه باهوشم نه پولداراینااصلابرام مهم نیست تنهاچیزی که برام مهمه بچهام ویه ارامش ابدی یه معجزه توزندگیم 

بی تومن درهمه شهرغریبم بی توهرگز😍