2777
2789
عنوان

یکی بهم توضیح مختصر بده مسئله دینی

488 بازدید | 25 پست

پیامبر اکرم: اگر میخواستم برای کسی دستور دهم که به دیگری سجده کند به زن میگفتم که برای شوهرش سجده کند

من نمیتونم معنیشو درک کنم لطفا اگه کسی میدونه توضیح بده ممنون 🙏 از مفاتیح الجنان هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحثش سر مطیع بودنه

زن هرچی مطیع مردش باشه بیشتر قرب داره پیش خدا

(مردی که مرررد باشه نه نامرد هایی که الان فقط زن هارو عذاب میدن)

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

منظورشون این هست که شوهر در درجه ی اول از نظر حرمت و احترام قرار میگیره. 

البته در مورد زنها هم احادیث زیادی هست. 

مثلا یک نمونش اینکه البته من مضمونش رو میگم. مرد حق نداره به خاطر این ه یکی از کارهای خونه انجام نشده به زن اخم کنه و خیلی چیزای دیگه. 

اسلام همونطور که در مورد احترام زن ها به مردها گفته در مورد اینکه مردها به زن ها هم باید احترام بگذارند هم خیلی حدیث گفته.😊

بی دینی روشنفکری نیست☺

دقیق نمی‌دونم اولا سجده به نظرم منظور احترامه و دیگه اینکه  حدیثی نداریم که بگه به پدر یا برادر یا هر مرد دیگه سجده کن 

فقط شوهر رو گفته شاید به خاطر استحکام نظام خانواده 

دیگه اینکه در مورد حرمت زن هم خیلی حدیث داریم نمی‌دونم چرا کسی راجع به اونا حرف نمیزنه 

مثلا اینکه زن هیچ وظیفه ای در منزل نداره حتی پخت و پز 

این حدیث رو برو از اهل فن بپرس عزیزم

ولش کن ذهنتو درگیر نکن هر جور حساب کنی. جور در نمیاد مگر حضرت محمد باید ب کسی بگه ک سجده کنند این پروردگارعزیزمون ک میتونسته این حرف رو بزنه. تمام آیات قرآن هم با این جمله شروع میشه :بگو محمد به آنان ک ایمان آوردند.... (فلان کار را انجام بدن) فهمیدی بگو یعنی خدا میگه بگو. 

یعنی هر چی خدا میگه نه هر چی ک میخوای

و تنها اوست ک شایسته ستایش و سجده است. 

آیات قرآن و کتاب های آسمانی و ن هیچ چیز دیگری

من اگر خسته شبیه تَن ایران بودم/آندَم،لحظه ی پایان یک انسان بودم

اون مفاتیح الجنان وکی نوشته یک مردفکرشوکن هزاران ساله پیش زمان پیامبرکجاالان کجاتازه زمان پیامبرب نقل ازخودشون کتاباواحادیث واتیش میزدن ومردم فقط میتونستن حفظ کنن دیگ بعدقرن هاببین چقدتحریف شده احادیثشون 

سجده بر غیرخداجایز نیس. سجده اگه ب امر خدا باشه، نشانه حقارت نیس. همان‌گونه ک فرشتگان با سجده در برابر آدم(ع) تحقیر نشدن، بلکه این شیطان بود ک با خودداری از سجده، تحقیر شده و از بهشت بیرون رانده شد.حضرت یعقوب(ع) نیز با سجده در برابر فرزندش حضرت یوسف(ع) از مقامش کاسته نشد.این روایت در صدد ارزش‌گذاری نظام خانواده است، نه لزوماً برتری مرد بر زن.