2777
2789
عنوان

دلم خیلی پره لطفا بیایین

172 بازدید | 8 پست

خانما سه ماهه ازدواج کردمه بابا یه بار بعد عروسیم با داداشای نا تنیم اومدن خونم برا عروسیم اونا بابام پر کردن گفتن چون یکی از اقوام ک همسایشونم بود فوت کرد هیشکیشون نیومدن عروسم تا حالا یه بار ن بابام ن اونا یک بارم زنگ نزدن ببینن من مردمه یا زنده ام چند وقت پیش شنیدم بابام ب مامانم کلی حرف زده بود دعوا راه انداخته بود ک من هر وقت رفتم پیش مامانم حق نداره احترامم بکنه چه خودم چ شوهرمو اگه بچه اوردم حق نداره زیاد بهم رو بده یا بیاد کمکم تازه من عروسی کردم چندتا از زن داداشم پشتم گفتن فکر کنیم باردار بوده ک زود عروسی کرد صبر نکرد بعد چهلم عروسی بکنه بابام این ماه قسط لباسشویی و گازمم نداد بقیشون مامانم برام خرید یا خودم خریده بودم با کار کردن خودم حالا ب مامانم گفتم بهش بگه مگه پول نریخته میگه مگه من پول دارم کارمنده میدونم ک تا حالا چقد خرج اون پسراش ک زن دارن کرده چقد بهشو پول داده ومیده زمین خونه داده حالا همه خونواده شوهرم میدونن ک بابام باهام چیکار کرده بعضی وقتا ک میرم تو جمعشون خیلی دلم میگیره بنده های خدا هم تا حالا هیچی ب روم نیاوردنه همشون میدونست 40روز بعد عروسیم گوشم عفونت کرد یه هفته شبانه روز کارم گریه بود یک بار زنگ نزدن ببینن مردم یا زنده ام لطفا برا زندگیم  دعا بکند از دیشب خود ب خود افتادمه تو فکر دلم گرفته کارم شده گریه مگه من چیکارشون کردم 

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

عجب....خب صبر می کردید برا فوت اقوام...چ اشکالی داشت.... البته پدرتون هم دیگه زیاد قضیه رو کش میده بیفایدس اما شاید خیلی براشون مهمه این موضوع..... بهر حال دعات میکنم انشالله رابطتون با خانواده مثل روز اول بشه

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب....خب صبر می کردید برا فوت اقوام...چ اشکالی داشت.... البته پدرتون هم دیگه زیاد قضیه رو کش میده ب ...

عزیزم من همه کارام کرده بودم خونمون دوسه ماه اجاره کرده بودیم هی اقوام فوت میکردن

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
اون اقوام چه نسبتی با برادر ناتنی داش؟

پسر پسرعموی بابام

خب صبر میکردی چی میشد بخاطر پدرت

عزیزم خونواده شوهرم اومدن خونمون بابام بهشون گفت هیچ مشکلی نداره تا بچه ها برن سر خونه زندگیشون

عزیزم خونواده شوهرم اومدن خونمون بابام بهشون گفت هیچ مشکلی نداره تا بچه ها برن سر خونه زندگیشون

پسر مقصر پدرت بوده. بعدش دیگه این صبر کردن تا ۴۰ و اینا قدیمی شده اونم برا پسر پسر عمو

پسر مقصر پدرت بوده. بعدش دیگه این صبر کردن تا ۴۰ و اینا قدیمی شده اونم برا پسر پسر عمو

با احترام به خودت . بابات ادم بدیه برادراتم مثل خودش بد ذاتن.طرف پدرش برا دخترش ماشین میخره میفرسته کانادا ادامه تحصیل پول عمل زیبایشو میده بعد بابای شما ی زنگ مفتی نمیزنه؟ میره میگه مادرت بهت احترام نزاره.پدرت ی ادم شیطانی و بدذاته واگذارش گن ی خدا . پدری که عاشقه جونش برا بچش در میره. اینا ادم نیستن.تمرکزتو بزار روی شوهرت و خودت . و زودهم بچه نیار. و فکرکن پدر نداری.