دیروز امتحان شیمی یک داشتیم من کلیییی خونده بودم حتی روز قبلش با دوستمم کار کرده بودم اما چون استرس داشتم که شماره گروه همه عنصر ها رو بلد نباشتم یه تقلب از جدول مندلیف نوشتم بردم ، شانس من همه عنصر ها رو بلد بودم اخرای امتحان از کمیته اومدن چک میکردن من هول شدم نمیدونستم تقلبم رو چیکار کنم طرف اومد دیدش تو دستم ازم گرفتش کارت ورود به جلسه هم گرفت هرچی خواستم بهش بگم اصلا جدول مندلیفم قابلیت خاصی نداره میگفت هیس بعد امتحان منم زود امتحانم رو دادم رفتم دنبالش ، خیلی استرس داشتم دوتا از رییس های کمیته رو دیدم بهشون جریان گفتم بعد کلی التماس رفتن به اقاهه گفتن اینبار و کاری نداشته باش اقاهه هم گفت باشه برو ،من هنوز میترسیدم چون برگه ورود به جلسم هنوز دستش بود مناطرش شدم تا ساختمون بیاد بیرون به دوستم که دیروزش باهاش کار کرده بودمن گفتم بیا بعش بگو من درس بلد و اینا با یکی داشت ح میزد کلی منتظر شدیم تموم که شد رفتیم پیشش بهم گفت تو هنوز اینجایی دوستم بهش گفت جریان رو اون گفت من به دوستت هم گفتم که بره کاری باهاش ندارم با خنده گفت و اینا اخرش هم گفت جدول مندلیف و از خودم بپرس fe میشه اهن و... )با خنده و شوخی)
خلاصه اینجور شد اما من هنوز میترسم چون برگه ورود به جلسه ام رو داره بنطرتون امکانش هست برام مشکل بشه و یا درس رو بندازنم؟ اصلا باور نمیکنید حتی ازش استفاده هم نکردم همه رو بلد بودم از همینم زورم میگیره همه عنصر ها یا o بودن یا cl ...
یه چیز دیگه هم که اذیتم میکنه همه دوستام کلی تقلب بزرگتر برده بودن اما گیر نیوفتادن بعد من برای اولین بار اینجوری گیر افتادم ، وقتی دلشتم تو ساختمون التماسش میکردم کل دوستام دیدنم و خیلی بد شد .
حالا فکر میکنن تمام نمرات ۲۰ که گرفتم با تقلب بود .
راستی اقاهه همه تقلب ها و کارت ورود به جبسه هارو میزاشت تو جیبش برای همین همه قاطی شدن نکنه تقلب کوچولو من با یه تقلب بزرگ عوص شه و یا نکنه حتی یادش بره اسم من چی بود بعدا برام مشکل شه چون خودش گفت کاریت ندارم
میشه کمکم کنید بگید بنظرتون کاری باهام دارن یا نه؟