2777
2789
عنوان

به نظرتون چند ماه بعد ازدواج...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا قرص میخوردم تازه دومی هم با آیودی باردار شدم جالب اینجاست خودمم ماما هستم🤦🏻‍♀️😬

چقدر عالی،بدن آماده ای دارید.من تازه یکساله که ازدواج کردم. میخوام کم کم برم تحت چکاپ زیر نظر پزشک زنان،که هم از سلامتیم مطمئن شم و هم اگر روزی قصد بارداری داشتم آماده تر باشم.شما به عنوان ماما چه پیشنهادی دارین؟

بخدا قرص میخوردم تازه دومی هم با آیودی باردار شدم جالب اینجاست خودمم ماما هستم🤦🏻‍♀️😬

میگن باید خدا بخواد واقعا همینه کار خدا بی حکمت نیس ، یه بنده خدایی تو عقد باردار شد میخواستن بندازنش ولی الان هزار بار شکر میکنن حامله شده چون الان خیلی مشکله باردار شدنش.

چقدر عالی،بدن آماده ای دارید.من تازه یکساله که ازدواج کردم. میخوام کم کم برم تحت چکاپ زیر نظر پزشک ز ...

قبل از اقدام بارداری حتما چکاب شین هردو کا اگر کم خونی دارین حتما برطرفش کنین زیر نظر پزشک ک باشین باتوجه ب نیاز بدنتون دارو میده ولی استفاده از ویتامین ای برای اقا و فولیک اسید برای خودتون از واجباته

لایک نکن مرسی💚

یه سال صبر کن زیر سقف مشترک همه چی عوض میشه بذار قلق همدیگه دستتون بیاد بعدا ما الان دو سال و نیمه خونمونیم تازه 6 7 ماهه کاملا با هم هماهنگ شدیم تازه اقدام کردیم منم عاشق بچه ام ولی یه کوچولو صبر اول زندگی صلاح تره