خلال_سیب_زمینی_مزمز_ سابقم. ➖ عالم ودانشمندی که وارد جهنم می شود...▫️ رسول الله ﷺ میفرماید: مردی در روز قیامت احضار شده و در آتش انداخته میشود که رودههایش از شمکش خارج است وهم چون خری که در آسیاب بسته باشد، آنرا میچرخاند، اهل دوزخ بر او گرد آمده میگویند: ای فلانی چرا به چنین وضعی گرفتار شدی؟ آیا تو به کارهای خوب امر نمینمودی و از کارهای بد مردم را منع نمیکردی؟🔸او می گوید:بله، به کار های خوب امر می کردم، ولی خود آنرا بجای نمی آوردم واز کارهای بد منع می کردم وآنرا خود انجام می دادم.[متفق علیه].گر نداری دانش ترکیب رنگ بین گلها ، زشت یا زیبا مکن.!🥀خوب دیدن،شرط انسان بودن است🌝عیب را ، در این و آن پیدا مکن..!🖤. آللَّهُــمَّ صَلِّ وَسَـــلِّمْ وَبَارِكْ على نَبِيِّنَـــا مُحمَّد🤍•
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوازده سال پیش عروسی کردم تا حالا فرش و چیز عوض نکردم حسرت ب دل موندم،اگه عکس ببینی ایده که ب ذهنت نمیاد هیچ اون یه تیکه هم از سرت میپره منصرف میشی 🤣🤣🤣