2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نخریدم تابحال اما شاید با دیدن یه رنگو آب یا یه مدل چیزی علایقمو بفهمم از همون سبک شروع کنم به ...

سلام عزیزم، خب یعنی هنوز سبک رو هم انتخاب نکردی؟ نمیدونی مدرن یا نئوکلاسیک، کلاسیک و .. چی دوست داری؟ اول باید اینو انتخاب کنی بعد بر اساس اون تو اون سبک از طرح و چیدمان های مختلف ایده بگیری،   من یه عکس از قسمتی از خونه ام میفرستم حالا نمیدونم تا چه حد براتون مفید باشه، دوستان هم کمک کنن تو سبکایی که خونه رو چیدمان کردن شاید واقعا کمک بهتون بشه،  من خودم تازه ازدواج کردم در حال چیدمانم و هنوز تموم  نشده،  فقط تنها راهنمایی که میتونم بکنم که صد درصد مفید اینه که کاری نداشته باشین چه چیزی مد هست، و یا اینکه جهیزیه عروس حتما  باید این وسایل رو داشته باشه،  هر چی که واقعا بهش علاقه مند هستید، و هر چیزی که واقعا مورد نیاز هست تهیه کنید  دوست عزیز