2777
2789

سلام دوستان شوهرم بهم خیانت کرد چند بار مچش رو گرفتم الانم یک ماهه

گذاشته از خونه رفته نه جواب زنگ میده نه پیام دست پیش گرفته پس نیفته خونوادشم جواب درست حسابی نمیدن که کجاست مادرش میگه باهم نمی‌سازین طلاق بگیرین تازه پنج ماهه اومدیم سر خونه زندگیمون همش دعوا راه مینداخت که از خونه بره بیرون اکثر وقتا خونه نبود

رفتم مهریمو گذاشتم اجرا ماشین داشت فقط که همونم چند روز پیش زد به نام یکی دیگه نمیدونم چیکار کنم حتی مشاور هم رفتیم مشاور گفت اون زن رو بلاک کن زن خودت الویته بلاکش نکرد همشم میگفت مشکل خودته به من اعتماد نداری. 40 سالشه من 27 سالمه. نمیدونم چیکار کنم براش کم نذاشتم تو زندگی ولی سر و گوشش میجنبید با همه مشکلاتش ساختم پول قرض دادناش اذیتای خونوادش ولی خیانت رو نمیتونم کنار بیام خودشم چند بار که مچش گرفتم گفت من زن زرنگ نمیخواستم الانم که زده رفته چیکار کنم؟ وکیل گرفتم برای مهریه. اگه طلاقم نده چی؟ نمیخوام با مرد خائن ادامه بدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دادگاه خر نیست ک‌ماشینو به نام هرکی زده باید برگردونه به شوهرت میگن مگه اینکه فروخته باشه ماشینو و پول تو حساب شوهرت باشه کاری ندارن حتما پیگیری کن از وکلیت

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

هرچی تو این 6ماه بنامش بوده جز مهریه شماست 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
دادگاه خر نیست ک‌ماشینو به نام هرکی زده باید برگردونه به شوهرت میگن مگه اینکه فروخته باشه ماشینو و پ ...

اخه قبل اینکه من مهریمو به اجرا بذارم یعنی دقیقا یه روز قبلش ماشین رو زد ب نام یکی دیگه 

عزیزم متاسفانه قانون بنفع مردهاست ؛ایکاش زودتر میرفتی توقیف اموال میگرفتی الان مهریه رو میتونه سالی یک سکه قسط بده برای طلاق هم متاسفانه میتونه بگه نمیدم واذیت کنه،حق طلاق نداری،اگه اخر خط رسیدی مهریه روببخش وازون زندگی بیا بیرون ان شالله روزهای بهتری پیش روداشته باشی

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔